Κωστούλας: Ούτε κρύο, ούτε ζέστη…

Πολύ κακό για το τίποτα είναι σύμφωνα με τον Φώτη Κωστούλα τα όσα προέκυψαν από το κρίσιμο Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας σχετικά με την αναδιάρθρωση των ομάδων από 16 σε 14 και τα πλέι οφ που θα αναδεικνύουν ακόμη και τον πρωταθλητή.

Μιλώντας στον Sport fm ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού τόνισε:

«Ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Δεν βλέπω κάτι καλύτερο σε οικονομικό και αγωνιστικό να αλλάζει με τις 14 ομάδες. Θα μπορούσε και με 16 ομάδες να έχουμε και πλέι οφ και πλέι άουτ. Το είχαμε συνδέσει με μια επιμήκυνση συμφωνίας κι άλλα οικονομικά δεδομένα. Άρα για ποιο λόγο να μπούμε στην διαδικασία αυτή, απλά για να λύσουμε το πρόβλημα της Nova που το ήθελε για δικούς της λόγους. Γιατί φοβάται μήπως πάλι κάποιες ομάδες αποχωρήσουν στα μισά. Δεν βρίσκω τόσο σοβαρό ότι έγινε αυτή η αλλαγή, ότι θα σώσει το ποδόσφαιρο».

Σχετικά με το θέμα για την αναδιανομή των χρημάτων που δεν συζητήθηκε διεξοδικά, ο κ. Κωστούλας επισήμανε:

«Για ανακατανομή χρημάτων χρειάζονταν ομοφωνία. Να ψηφίσουν δηλαδή το ίδιο και οι 16 ομάδες… Πάλι πέρσι τον Απρίλη είχαμε ακούσει το αν στο συγκεκριμένο θέμα από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλά πάλι δεν έγινε τίποτα. Θα τα ξαναπούμε είπαμε όταν υπάρξουν ολοκληρωμένες προτάσεις. Αυτή την στιγμή κάναμε το χατήρι της Nova χωρίς να πάρουμε τίποτα. Αγωνιστικά δεν θεωρώ ότι θα αλλάξει κάτι. Τα οικονομικά προβλήματα θα παραμείνουν. Ειδικά για τις ομάδες από την μέση και κάτω που έχουν και τα μεγαλύτερα προβλήματα».

Από κει και πέρα αναφέρθηκε και στα… εσωτερικά του Παναιτωλικού δήλωσε: «Είναι μια ομάδα χωρίς χρέη. Λόγω πολλών κι αντικειμενικών δυσκολιών να παρακολουθώ την ομάδα έχω αποτραβηχτεί κι έχω βάλει άλλον να τρέχει την ομάδα. Το επιζητώ να υπάρξει απεμπλοκή».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ