Λίγοι επιλέγουν γήπεδο

Η εικόνα των άδειων γηπέδων είναι μόνιμο φαινόμενο στην Ελλάδα. Αν κοιτάξουμε τα εισιτήρια που κόπηκαν χθες, θα καταλάβουμε αμέσως. Στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς ΑΕΚ-Ολυμπιακός ήταν 25.156. Ούτε το ένα τρίτο του ΟΑΚΑ…

Η επόμενη καλύτερη επίδοση σημειώθηκε στο Αγρίνιο, με 3.721 εισιτήρια. Τετραψήφιο αριθμό είχε ο… Ευρωπαίος Πανιώνιος, 1.586 που διάγει τις καλύτερες περιόδους της ιστορίας του σε αγωνιστικό επίπεδο.

Από κει και πέρα χάος! Μόλις 918 στο Κέρκυρα – Λεβαδειακός, 744 στο Απόλλων – Πλατανιάς (παρά τον ενθουσιασμό της ανόδου) και 610 στο Ατρόμητος – Λαμία. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κόψει κανένα εισιτήριο ακόμα λόγω τιμωρίας.

Συνολικά όσοι έκοψαν εισιτήριο στις πέντε πρώτες αγωνιστικές δεν γεμίζουν το Ολυμπιακό Στάδιο (82.732), ενώ ο μέσος όρος του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής είναι 2.669 εισιτήρια ανά αγώνα.

Ο μέσος όρος των εισιτηρίων του Παναιτωλικού (έδωσε δύο αγώνες στο Αγρίνιο) είναι κατά πεντακόσια μεγαλύτερος, στα 3.168. Ικανοποιητικός για τα συνολικά δεδομένα του πρωταθλήματος, όχι όμως και για τα δεδομένα της ομάδας.

Η εμφάνιση και η νίκη στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ίσως βοηθήσει να τα αυξήσει. Είναι κάτι που τόνισε και ο Χάβος στις δηλώσεις του, ευχαριστώντας τον κόσμο για τη συμπαράστασή του στην ομάδα και τονίζοντας ότι ο Παναιτωλικός θα κάνει ότι μπορεί να μεγαλώσει τον αριθμό με την εικόνα που θα βγάζει.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ