“Λαβωμένος”, αλλά μπορεί κι έτσι

Ούτε οι απουσίες ούτε τίποτα άλλο δεν κοιτάζει σήμερα ο Παναιτωλικός. Τη νίκη θέλει και το τρίποντο που θα τον ξεκολλήσει από βαθμολογικές θέσεις οι οποίες δεν του αρμόζουν. Το έργο του στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα δεν θα είναι εύκολο, όμως πρέπει να παλέψει κόντρα σε κάθε δυσκολία. Και αυτές που ήδη έχει (έλλειψη αριστερού μπακ και άλλων παικτών που ήταν βασικοί) και σε αυτές που θα προκύψουν στο 90λεπτο.

Οι ήττες από Λεβαδειακό και Κέρκυρα “πονάνε” και το μόνο γιατρικό είναι η επιστροφή στις επιτυχίες. Η επιθυμία, προφανώς, δεν αρκεί. Θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσει τον προερχόμενο από σημαντική νίκη (2-0 την Ξάνθη) Απόλλωνα, που σαφώς έρχεται στο Αγρίνιο με πολύ καλή ψυχολογία. Θα χρειαστεί και τύχη, που δεν είχε στο προηγούμενο παιχνίδι στην έδρα του.

Με υπομονή, τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στην κερκίδα. Με περισσότερη διάθεση από κάθε άλλη φορά. Με την ελπίδα ότι θα είναι πιο αποτελεσματικός στις προσπάθειες του. Μπορεί να είναι “λαβωμένος” από τραυματισμούς, αλλά μπορεί. Δεν αξίζει σ’ αυτή την ομάδα να βρίσκεται τόσο χαμηλά και δεν πρέπει με τίποτα να μείνει εκεί μετά τη σημερινή αγωνιστική.

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ