«Λατρεύω την Ελλάδα, χαίρομαι που ήρθα στον Παναιτωλικό»

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα τον Γενάρη του 2021 όταν και υπέγραψε στον Παναιτωλικό, αλλά και τους δεσμούς που διατηρεί με τη χώρα μας μίλησε ο Ελντερ Μπαρμπόσα στην «A Bola». Οπου και τόνισε πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες που έχει συναντήσει στη χώρα μας και τα «καναρίνια». «Ναι! Λέω συχνά στους φίλους μου ότι, όσο ανοργάνωτοι και αν είναι οι Ελληνες, η Ελλάδα είναι η χώρα με την οποία ταυτίζομαι περισσότερο. Λατρεύω τον τρόπο που ζουν οι Έλληνες τη ζωή τους. Η Πορτογαλία θα είναι πάντα η χώρα μου, αλλά αν έπρεπε να διαλέξω άλλη χώρα για να ζήσω, αυτή θα ήταν η Ελλάδα», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Υπάρχει καλός καιρός, καλό φαγητό, καλός καφές, υπέροχα εστιατόρια, για να μην αναφέρουμε τις παραλίες. Εδώ μπορώ να πάω σε ένα καλό εστιατόριο ή να πάω σε ένα καφέ με έναν συνάδελφο να κάνουμε παρέα. Στην Τουρκία αυτό δεν ήταν αρκετά».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στους «κυανοκίτρινους». «Ηρθα μετά από πρόσκληση του προπονητή μου που είχα ήδη συνεργαστεί στην ΑΕΚ (σ.σ. Τραϊανού Δέλλα). Ημουν απλήρωτος στην Τουρκία και κατέληξα να έρθω. Είχα περισσότερες προτάσεις να μείνω στην Τουρκία, αλλά είχα βαρεθεί. Κατέβασα τον μισθό μου για να έρθω στον Παναιτωλικό και χαίρομαι που το έκανα. Είμαι πιο χαρούμενος εδώ».

Πηγή: Gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ