Μαζί με εσάς…

Προσκεκλημένοι του Παναιτωλικού στην χθεσινοί προπόνηση ήταν οι δύο πρωταγωνιστές της καμπάνιας των διαρκείας. Η ΠΑΕ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και περιγραφή:

 

Στην καμπάνια που άρχισε τον Ιούλιο για τα εισιτήρια διαρκείας και τις μειωμένες τιμές τους, επιλέχθηκε το μήνυμα ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ! Με φόντο το γήπεδο δύο παιδιά κρατούν ψηλά τη σημαία του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ και προτρέπουν τον καθένα να κάνει το ίδιο.

Η εικόνα τους προέρχονταν από παλιότερο στιγμιότυπο από την κερκίδα του γηπέδου μας και όχι από προγραμματισμένη φωτογράφιση, οπότε η ταυτότητα των παιδιών μας ήταν άγνωστη. Μετά από ανακοίνωση… εντοπίστηκαν και η ανταμοιβή των πρωταγωνιστών της καμπάνιας ήταν ένα δωρεάν εισιτήριο για τον καθένα και Παναιτωλικά δώρα.

Ο Θάνος και ο Παναγιώτης είναι πιστοί φίλαθλοι της ομάδας μας, όπως και οι οικογένειές τους. Ήταν μεγάλη η χαρά τους που χθες προσκλήθηκαν να παρακολουθήσουν την προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο. Γνώρισαν από κοντά τους ποδοσφαιριστές, μίλησαν φωτογραφήθηκαν μαζί τους, παρακολούθησαν την προπόνηση και φυσικά καμάρωναν (με το δίκιο τους) μπροστά στη μεγάλη αφίσα που τοποθετήθηκε στη Θύρα 2.

Πλέον είναι έτοιμοι να σηκώσουν ψηλά τη σημαία του Παναιτωλικού στον αυριανό πρώτο εντός έδρας αγώνα. Και σε κάθε αγώνα. ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ!!!

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ