«Μαζί στις κερκίδες»

«Δριμύ κατηγορώ» εναντίον εκείνων που αποφάσισαν να μην βρίσκονται φίλοι του Παναιτωλικού αύριο στη Λαμία, εξαπέλυσαν οι οργανωμένοι οπαδοί και των 2 ομάδων. Οι οποίοι τόνισαν πως θα δουν μαζί το ματς!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΛΑΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΥΡΙΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ !
AΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΟΠΑΔΟΣ (ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ,ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ,ΕΚΔΡΟΜΕΣ, ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ). ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΘΛΟΣ, Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΟΠΑΔΩΝ ΘΑΥΜΑ. ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΧΩΡΟ ΝΑ ΠΛΟΥΤΗΣΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΩΣ ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ, Ο ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΣ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ; ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ, ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ, ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΣΤΟΝ Β’ ΓΥΡΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ. O ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ, ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΕΙ…
 
Θύρα 6 – Warriors est.1981
Lamia Cartoonistas Club
Βόρεια Προάστεια – Λαμία 3
Fadomades Group
Θύρα 6 Αθήνας

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ