Μαυρίας: «Δουλεύουμε καθημερινά για να γίνουμε καλύτεροι και να ανέβουμε στην βαθμολογία»

Το αυτονόητο είπε ο Χάρης Μαυρίας μετά την ήττα (2-1) του Παναιτωλικού στην Τούμπα, όπου και σχολίασε στη NOVA πως στην ομάδα δεν είναι ικανοποιημένοι από την βαθμολογική τους θέση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

«Η προσπάθεια που έγινε σήμερα (από όλα τα παιδιά ήταν μεγάλη, προηγηθήκαμε αλλά δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος. Η ομάδα δημιούργησε πολλές προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο. Tο τελικό αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί καθόλου, όπως δεν μας χαροποιεί και η βαθμολογική μας θέση και γι’ αυτό δουλεύουμε καθημερινά για να γίνουμε καλύτεροι και να ανέβουμε στην βαθμολογία»

Γιατί δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι καλύτερο από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και είχαμε μεγάλη αγωνιστικότητα. Aπό κει και πέρα ο αντίπαλος είναι μια πολύ μεγάλη και καλή ομάδα. Ήταν λογικό μετά το γκολ που πετύχαμε να δεχτούμε μεγάλη πίεση. Θεωρώ πως μείναμε λίγο πίσω στο γήπεδο και δεχτήκαμε γρήγορα δύο γκολ και δεν μπορέσαμε να απαντήσουμε».

Αν η σημερινή εμφάνιση της ομάδας αφήνει αισιοδοξία για το μέλλον:
«Σίγουρα, διότι παίζοντας σε μια τέτοια έδρα και έχοντας αυτή την εικόνα που είναι θετική. Eμείς ως ποδοσφαιριστές πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Να δείξουμε αντίδραση και καθημερινά πρέπει να αγωνιζόμαστε για να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση».

Για το αν θα βοηθήσει η διακοπή:
«Προφανώς και θα μας βοηθήσει για να ανασυγκροτηθούμε και να δουλέψουμε τις αδυναμίες μας και να φανούμε όσο γίνεται καλύτεροι στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ