Με περισσότερα όπλα στη Λεωφόρο

Με τον Απόλλωνα πήρε βαθιά ανάσα, όμως οι «μάχες» που ακολουθούν είναι το ίδιο δύσκολες. Το ίδιο αναγκαία είναι και η συγκομιδή βαθμών.

Σε 7 ημέρες (Κυριακή 28 Νοεμβρίου – Σάββατο 4 Δεκεμβρίου) ο Παναιτωλικός έχει να παίξει τρεις φορές μακριά από το Αγρίνιο. Με Παναθηναϊκό, Νίκη (κύπελλο) και Βόλο. Και φυσικά εστιάζει στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, αυτό με τους πράσινους.

Μετά από ένα μακρύ διάστημα που το απουσιολόγιο ήταν γεμάτο, υπάρχουν στην ομάδα χαμόγελα για επιστροφές παικτών. Κάποιοι, έστω και εξ’ ανάγκης, έπαιξαν βασικοί με τον Απόλλωνα (Μαλής, Αντούνες, Μόρσεϊ) ή αλλαγή (Μεντόσα) χωρίς να είναι απόλυτα έτοιμοι. Κάποιοι προερχόμενοι από μεγάλη απουσία (Μπαρμπόσα, Χουχούμης) ή δίχως προπόνηση και με υπερατλαντικό ταξίδι (Φλόρες, Κορνέλιους).

Για τους παραπάνω τα δεδομένα είναι πλέον πολύ καλύτερα. Αλλά, πλέον αυτών, έρχονται να προστεθούν και δύο παίκτες που ήταν βασικοί στα προηγούμενα. Τσιγγάρας και Βέργος συμμετέχουν στις προπονήσεις και βάζουν ξανά υποψηφιότητα για ενδεκάδα.

Είναι σαφές ότι ο Γιάννης Αναστασίου έχει πολύ περισσότερες επιλογές. Και μια ομάδα που την ακολουθεί η θετική αύρα και η καλή ψυχολογία που έφερε η νίκη. Προφανώς στη Λεωφόρο δεν θα έχει εύκολο έργο. Αλλά θα έχει περισσότερα όπλα να παλέψει. Αυτό οφείλει να κάνει.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ