Μπελεβώνης: «Θα μας πάει αρκετά πίσω»

Για την κατάσταση που επικρατεί στον Παναιτωλικό μετά τα πολλά κρούσματα κορονοϊού που ταλαιπωρούν την ομάδα μίλησε ο Μάκης Μπελεβώνης στην ΕΤ3. «Δυστυχώς στα χθεσινά τεστ βρήκαμε πολλά θετικά δείγματα. Ξεπέρασαν τον αριθμό των ποδοσφαιριστών που αναβάλλεται ένα παιχνίδι. Ισχυρό σοκ, σε μία περίοδο που είχαν επιστρέψει οι τραυματίες μας. Θεωρούσαμε ότι είμαστε αρκετά δυνατοί να παλέψουμε οποιοδήποτε παιχνίδι. Θα μας πάει αρκετά πίσω», σχολίασε αρχικά ο τεχνικός διευθυντής των «κυανοκίτρινων».

Και μετά ρωτήθηκε για το ματς με τη Λαμία που ακολουθεί. «Βεβαίως και θέλουμε να είναι όλοι καλά στα επόμενα τεστ. Τηρούμε το υγειονομικό πρωτόκολλο. Θα είναι πρόβλημα. Πρέπει να μείνουμε δέκα μέρες εκτός προπονήσεων καθώς είχαμε δέκα κρούσματα. Είναι θέμα για μας».


Για το πώς είναι να βιώνει μία ομάδα την έξαρση του κορωνοϊού σχολίασε ότι «είναι πολύ δύσκολο. Επειδή στην πόλη και τον νομό υπάρχει μεγάλη θετικότητα. Προσπαθήσαμε να απομονώσουμε την ομάδα. Δεν χρησιμοποιούσαμε αποδυτήρια. Οι ποδοσφαιριστές έκαναν μπάνιο στα σπίτια τους. Κάναμε απολύμανση καθημερινά αλλά ήρθε αυτό το χτύπημα».

Για τις μεταγραφές του Παναιτωλικού είπε ότι «στο σχεδιασμό μας είναι 2-3 κινήσεις ακόμη. Είμαστε πολύ κοντά να προχωρήσουμε σε κάποιες από αυτές. Πιστεύουμε ότι όλοι οι νέοι παίκτες θα βοηθήσουν».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στην κλήρωση του Κυπέλλου, όπου τα «καναρίνια» θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό. «Δύσκολη κλήρωση απέναντι στον πρωταθλητή. Θα κάνουμε ότι καλύτερο για να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης. Η ομάδα είναι σε καλό φεγγάρι. Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς. Θέλουμε να πάμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ