Μπράβο ρε μάγκες…

Ο Παναιτωλικός αποχαιρέτησε το 2016 και υποδέχτηκε το 2017 με δύο δύσκολους αγώνες μακριά από την έδρα του. Τόσο στο «Καραϊσκάκης», όσο και στο «ΟΑΚΑ», οι παίκτες του κατέθεσαν ψυχή. Μπορεί να έβαλαν μόλις ένα βαθμό στο σακούλι, αλλά μπορούσαν και άξιζαν κάτι περισσότερο. Σε κάθε περίπτωση έκαναν πολλούς φίλους της ομάδας να πουν: «Μπράβο ρε μάγκες».

Ανεξάρτητα από τη μέχρι τώρα πορεία, τα σκαμπανεβάσματα, τις καλές και κακές στιγμές, τον ενθουσιασμό ή την απογοήτευση, η προσπάθεια είναι διαρκής. Και οφείλουμε να την αναγνωρίσουμε. Κι αν σταθούμε στα τελευταία ματς, πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι η προσπάθεια όλων ήταν συγκινητική.

Αύριο ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο. Ομάδα που πάντα του βάζει δύσκολα. Και καταφέρνει να τον ρίχνει στο καναβάτσο, ακόμα κι αν δεν είναι καλύτερη απ’ τους κυανοκίτρινους. Αύριο οφείλουμε να δείξουμε ότι αναγνωρίζουμε στην πράξη την προσπάθεια των παικτών, στηρίζοντάς τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Χρειάζονται να τους δώσουμε δύναμη να κάνουν την προσπάθειά τους μεγαλύτερη και αυτή τη φορά το χειροκρότημα να είναι και για την απόδοσή τους και για τη νίκη τους. Ο αγώνας με τον Πανιώνιο είναι σημαντικός, γιατί αν πάρουν το τρίποντο, θα συνεχίσουν στο Γολγοθά του Ιανουαρίου με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πολλά ψυχικά αποθέματα να τον βγάλουν πέρα με επιτυχία.

Μπορούμε να τους ενισχύσουμε για να μας κάνουν στο τέλος του αγώνα να πούμε ξανά: ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ…

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ