Μόνο ΜΠΡΑΒΟ!

Ο Παναιτωλικός κάνει μια ακόμα κίνηση ψηλού συμβολισμού αλλά και ουσίας. Παραχωρεί στην ΕΛΕΠΑΠ τις εισπράξεις του τελευταίου αγώνα του 2021 και καλεί όλους τους φιλάθλους να αγοράσουν εισιτήριο (τιμή 3 ευρώ) για την αυριανή αναμέτρηση του κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου, για να συγκεντρωθεί ένα σεβαστό ποσό που θα διατεθεί γι’ αυτό το σκοπό. Προτρέπει μάλιστα ακόμα και τους κατόχους διαρκείας να αγοράσουν επιπλέον ένα (ή και περισσότερα όποιος μπορεί) εισιτήριο. Όπως και ανθρώπους που δεν έχουν σκοπό να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Για τον αγώνα κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021 με ώρα έναρξης 17.00 θα υπάρχει γενική είσοδος σε όλες τις θύρες του γηπέδου με εισιτήριο 3 ευρώ.

Τα έσοδα θα διατεθούν στο σύνολό τους για την οικονομική ενίσχυση του σημαντικού έργου που επιτελεί η ΕΛΕΠΑΠ (παράρτημα Αγρινίου). Ευχαριστούμε την εταιρία viva.gr που συμμετέχει παραχωρώντας το ποσοστό της από την ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων του συγκεκριμένου αγώνα.

Όπως έχει ανακοινωθεί από την αρχή της σεζόν, στον πρώτο εντός έδρας αγώνα κυπέλλου ισχύουν οι κάρτες διαρκείας. Προτρέπουμε, όσους από τους κατόχους τους επιθυμούν, να συνεισφέρουν στην προσπάθεια αγοράζοντας απλό εισιτήριο (σε μία από τι ελεύθερες θέσεις) ηλεκτρονικά από το viva.gr.

Προτρέπουμε κάθε φίλαθλο, ακόμα και όποιον δεν επιθυμεί να παρακολουθήσει τον αγώνα, να ενισχύσει την προσπάθεια αγοράζοντας εισιτήριο.

Για την είσοδο στο γήπεδο ισχύουν όλα τα προληπτικά υγειονομικά μέτρα.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ