Μόρας: Το μόνο που έχω να πω είναι ντροπή

Έξαλλος με την σφαγή στη Λαμία παρουσιάστηκε ο Βαγγέλης Μόρας ο οποίος έκανε λόγο για ντροπή και… τσίρκο!

«Μπορεί να μου ανέβουν πάντα οι σφυγμοί. Το παιχνίδι τα χάσαμε εμείς. Οταν είσαι 2-0 μπροστά πρέπει να κάνεις τα πάντα για να το κρατήσεις. Πλέον έχουμε περάσει σε άλλο στάδιο εδώ. Δεν σέβεται κανείς κανένας. Πόσο εμάς που έχουμε αποφασίσει ως σωματείο να μην ασχολούμαστε με τη διαιτησία» τόνισε στη Nova ο έμπειρος αμυντικός και πρόσθεσε: «Ολα τα χρόνια το έχει αποδείξει, ότι θέλει να είναι έξω από οποιαδήποτε σχετικά πράγματα.

Σήμερα το μόνο που έχω να πω είναι ντροπή. Κάποιοι πρέπει να σέβονται πρώτα τους εαυτούς τους. Δεν το έκανε και δεν σεβάστηκαν και εμάς. Πάει αλυσίδα. Κανείς μας δεν έκανε καθυστέρηση, ώστε να κρατήσει τόσα λεπτά καθυστέρηση.

Αλλά μάλλον θα πρέπει και εμείς σιγά σιγά να κάνουμε το… τσίρκο. Να αρχίσουμε να πέφτουμε. Ο τερματοφυλακάς μας να βγάζει τα γάντια και να κάνουμε όλα αυτά που μόνο θέαμα δεν προσφέρουν. Αλλά είναι μέσα στον τρόπο μας.

Προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Να ευχαριστηθούμε ότι κάνουμε. Να σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας και τους διαιτητές. Αλλά δεν ξέρω αν χρειάζεται πλέον αυτό. Καλώς ήρθα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Θα το συνηθίσω. Εχω φάει ήδη περισσότερες κάρτες, από όσα χρόνια παίζω μπάλα. Αυτοί που είναι υπεύθυνοι πρέπει να κάνουν κάποια σεμινάρια να βοηθήσουν αυτούς τους ανθρώπους. Δεν καταλάβαμε γιατί κράτησε τόσο πολύ καθυστέρηση. Ας μας το εξηγήσει. Αλλά αυτό είπα στον εαυτό μου. Οτι πρέπει να συνηθίσω. Μάλλον θα πρέπει να κάνουμε και εμείς το τσίρκο όταν χρειάζεται… δυστυχώς».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ