Να κάνει κι άλλη ανατροπή

Ο Παναιτωλικός αναγκάστηκε (μετά τη χθεσινή, πέρα από κάθε λογική, αναβολή) να αφήσει στην άκρη του μυαλού του το κύπελλο και να εστιάσει ξανά στο πρωτάθλημα. Όπου από Κυριακή σε Σάββατο τον περιμένουν (ξανά) τρεις πολύ δυνατές αναμετρήσεις. Και ταυτόχρονα καθοριστικές για τη θέση του στον βαθμολογικό πίνακα. Κυριακή 30/1 με Άρη εντός, Τετάρτη 2/2 με Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης, Σάββατο 5/2 με τον ΠΑΣ στο Αγρίνιο.

Μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις και τα αποτελέσματα που έγραψαν ιστορία, πρέπει να συνεχίσει να πατά στο έδαφος για να διεκδικήσει ότι καλύτερο στη συνέχεια. Βάζοντας ως στόχο να ισορροπήσει στην αποτελεσματικότητά του στα εντός – εκτός.

Μετράει τέσσερις νίκες έξω από το σπίτι του και μόλις δύο σ’ αυτό. Οφείλει να κάνει και εδώ την… ανατροπή, αφού έως το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος έχει πέντε αγώνες στο Αγρίνιο και τρεις εκτός έδρας.

Άρη, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναθηναϊκό, Βόλο και Λαμία (για το εξ’ αναβολής), θα έρθουν στο κλουβί. Θα πάει στις έδρες Ολυμπιακού, Απόλλωνα, Ιωνικού.

Αρχής γενομένης την Κυριακή, καλείται να δώσει συνέχεια σε ότι με πολύ κόπο «χτίζει» το τελευταίο διάστημα. Θα είναι ένα ακόμα λιθαράκι στην προσπάθεια να σταματήσει να κοιτάει πίσω του τον βαθμολογικό πίνακα. Να κερδίσει τον Άρη και να τον περάσει. Να ανοίξει για τα καλά η όρεξη να προσπεράσει κι άλλους αντιπάλους.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ