Να μην κοιτάει πίσω του

Η ισοπαλία της Ριζούπολης μπορεί να μην του έδωσε «αέρα», αλλά τουλάχιστον διατήρησε τη διαφορά από τον τελευταίο Απόλλωνα στους 12 βαθμούς. Όμως το «διπλό» του Ιωνικού στην Τρίπολη έφερε τους νεοφώτιστους στον πόντο από τον Παναιτωλικό, οπότε την Τετάρτη στον εξ’ αναβολής αγώνα με τη Λαμία (που είναι στο -4) τα καναρίνια θέλουν  νίκη και μόνο νίκη για να πατάνε γερά στα πόδια τους.

Προφανώς δεν θέλει κανείς να ξαναπεί το χιλιοειπωμένο «αδικήσαμε τους εαυτούς μας», αλλά η απόδοση και το αποτέλεσμα να είναι τέτοιο που θα δίνει στον Παναιτωλικό την άνεση να πάει με λιγότερη πίεση στην τελευταία τριάδα αγώνων της κανονικής περιόδου. Και ακόμα περισσότερο στη συνέχεια στα Play-out.

Η Λαμία δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Σκληροτράχηλη ομάδα διαθέτει, που έχει «χτίσει» και μια καλή παράδοση στους αγώνες που δίνει στο Αγρίνιο. Και για τους δύο μονομάχους η αναμέτρηση της Τετάρτης έχει τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο. Οπότε αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των άλλων δύο (εξ’ αναβολής) ματς που γίνονται την ίδια μέρα, Απόλλων – Παναθηναϊκός και Ατρόμητος – ΟΦΗ, ενδεχομένως δημιουργηθούν νέα δεδομένα στην ουρά της βαθμολογίας.

Πάνω απ’ όλα προέχει η δική του νίκη. Με τρίποντο και 25 βαθμούς στον πίνακα, σίγουρα δεν θα κοιτάει με αγωνία πίσω του.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ