«Να μην… φοβούνται, δεν βγαίνουμε Ευρώπη»

Ο Παναιτωλικός γνώρισε σήμερα την ήττα στη Λάρισα και ο Τραϊανός Δέλλας δεν… κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του, με αφορμή την απόδοσή του. Ομως παράλληλα δεν έκρυψε την πικρία του για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται η ομάδα από τον παράγοντα διαιτησία. Πώς; Οταν είπε ότι «να μην φοβούνται, ο Παναιτωλικός δεν πρόκειται να βγει στην Ευρώπη». «Σίγουρα ήταν μια βαριά ήττα για μας και αυτό έχει εξηγήσεις και λόγω των απουσιών που είχαμε πριν το παιχνίδι, αλλά και της απουσίας αρκετών παικτών μας ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Άσχετα αν προηγηθήκαμε πολύ νωρίς, σε καμία περίπτωση δεν ήμασταν εμείς που ελέγχαμε το παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο τουλάχιστον. Σε αυτό βέβαια συνέβαλλε και η αποβολή, για την οποία έχω τις αμφιβολίες μου. Το τρίτο γκολ τελείωσε για μας το παιχνίδι», είπε αρχικά. Και συνέχισε. «Παραδόξως στο δεύτερο με δέκα παίκτες πατούσαμε καλύτερα στο γήπεδο, σημειώσαμε ακόμα ένα γκολ, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να δούμε. Αυτό που θα ήθελα να ενημερώσω τους πάντες είναι να μην φοβούνται, ο Παναιτωλικός δεν πρόκειται να βγει στην Ευρώπη. Δεν είναι αυτός ο στόχος μας, μπας και μας αφήσουν να παίξουμε κανένα παιχνίδι κανονικό, να ευχαριστηθούμε κι εμείς και οι ποδοσφαιριστές που παίζουν και ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο».

Κλείνοντας μίλησε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. «Έχουμε άλλα τρία παιχνίδια, θα προσπαθήσουμε σε αυτά να αξιολογήσουμε το ρόστερ όσο καλύτερα γίνεται, ούτως ώστε να μπορέσω να κάνω κι εγώ την έκθεσή μου προς την διοίκηση για τα πράγματα που θα χρειαστούν για την επόμενη χρονιά».

Η τελευταία του ατάκα μπορεί να «μεταφραστεί» ως δεδομένη παραμονή του στον πάγκο της ομάδας και την επόμενη σεζόν. Ομως είναι κάτι που έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή που πήγε στο Αγρίνιο. Οτι δηλαδή ανεξάρτητα με το αν θα συνεχίσει ή όχι, θα παραδώσει στη διοίκηση έκθεση για το υπάρχων έμψυχο δυναμικό. Βέβαια το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του με τα «καναρίνια» είναι πάρα μα πάρα πολύ πιθανό.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ