«Να προετοιμάσουμε την ομάδα και για την επόμενη σεζόν»

Για το παιχνίδι της Λιβαδειάς αλλά και το μέλλον μίλησε ο Γιάννης Αναστασίου, ύστερα από τη σημερινή «λευκή» ισοπαλία των «κυανοκίτρινων» κόντρα στους Βοιωτούς. «Δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα, έχουμε δύο παιχνίδια ακόμη για το τέλος της κανονικής διάρκειας. Ο στόχος θα είναι σε αυτά τα δύο παιχνίδια να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα και μετά έχουμε αρκετό περιθώριο και χρόνο κοιτάξουμε το πώς θα πορευτούμε στην διαδικασία των play outs», ανέφερε.

Και συνέχισε. «Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι οι συνθήκες το κάνουν από μόνο του αρκετά απαγορευτικό να μιλήσει κανείς για ποδόσφαιρο. Οι συνθήκες δεν βοήθησαν καμία από τις δύο ομάδες, παρόλα αυτά θεωρώ ότι εμείς δημιουργήσαμε τις καλύτερες ευκαιρίες και προϋποθέσεις γιατί προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα που ξέρουμε και στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να έχουμε σημειώσει κάποιο γκολ.Είναι αρκετά δύσκολο να προβλέψεις τι θα γίνει και χρειαζόταν αρκετή εγρήγορση και να αποφύγεις τα λάθη. Σε ένα μεγάλο βαθμό αξίζουν μπράβο στα παιδιά για τη συμπεριφορά τους δεύτερο ημίχρονο που είχαμε τον αέρα βάρος μας. Από το παιχνίδι κρατάμε το μηδέν και την αντίδραση που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο».

Κλείνοντας στάθηκε και στο μέλλον. «Σίγουρα αυτή τη στιγμή υπάρχει βάθος στο ρόστερ και θέλουμε σιγά-σιγά να διαμορφώνουμε και την ομάδα. Πρέπει να δώσουμε περισσότερο έμφαση και να προετοιμάσουμε την ομάδα και την καινούργια χρονιά από τη στιγμή που στόχος της εξάδας φαίνεται πως έχει χαθεί. Θα δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιδιά πιστεύω ότι έχω δυνατότητες και προοπτική. Το κυριότερο, βέβαια, να έχουμε μία εικόνα σοβαρή και μετρημένη σε κάθε παιχνίδι γιατί είναι σημαντικό να παραμένουμε σταθεροί και σοβαροί στην εικόνα μας».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ