Ξαφνικό διαζύγιο με Καμαρά!

Εντελώς ξαφνικά ανακοινώθηκε πριν λίγο το διαζύγιο του Παναιτωλικού με τον Ανρί Καμαρά. Ο διεθνής Σενεγαλέζος έχει πρόταση από τον Απόλλωνα (προφανώς έχει συμφωνήσει) και προτίμησε να αγωνιστεί στη Β’ Εθνική προκειμένου να διεκδικήσει το όνειρο της επιστροφής του στην Εθνική της χώρας του. Το συζήτησε με τον Φώτη Κωστούλα και εκείνος δέχτηκε. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο Ανρί Καμαρά ζήτησε σήμερα να λύσει το συμβόλαιό του με τον Παναιτωλικό και το αίτημά του έγινε δεκτό, μαζί με τις ευχαριστίες για την τεράστια προσφορά που είχε αγωνιζόμενος στην ομάδα μας.

Ο Ανρί Καμαρά έκανε την παρακάτω δήλωση: «Ζήτησα από τον πρόεδρο να μείνω ελεύθερος και τον ευχαριστώ που με κατανόηση το δέχτηκε. Όπως γνωρίζετε επιθυμία μου από το καλοκαίρι που επέστεψα, ήταν να βοηθήσω τον Παναιτωλικό και να διεκδικήσω την ευκαιρία να αγωνιστώ ξανά στην Εθνική Σενεγάλης, για να συμπληρώσω 100 συμμετοχές. Έχοντας πρόταση από τον Απόλλωνα Σμύρνης, πιστεύω ότι θα μου δοθεί εκεί η δυνατότητα να αγωνιστώ περισσότερο και να διεκδικήσω τον προσωπικό μου στόχο.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κωστούλα, όλους τους ανθρώπους της ομάδας, τον προπονητή και τους συνεργάτες του, τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους για την αγάπη τους. Θα νιώθω πάντα μέλος αυτής της οικογένειας και φίλος του Παναιτωλικού».

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ