Οικογένειά μου ο Παναιτωλικός!

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη μεταγραφή Ουάρντα στον ΠΑΟΚ και ο Αιγύπτιος αποχαιρέτησε με δήλωσή του στην οποία τονίζει ότι ο Παναιτωλικός θα είναι πάντα η οικογένειά του:

Ολοκληρώθηκε σήμερα η διαδικασία παραχώρησης με μεταγραφή του Αμρ Ουάρντα στον ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ Παναιτωλικός θέλει να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στην ομάδα μας, τον επαγγελματισμό του και τη συμπεριφορά του στο διάστημα της συνεργασίας μας, ευχόμενη καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται με την Εθνική Αιγύπτου στο «African Cup of Nations 2017», έκανε την παρακάτω δήλωση: Με την ολοκλήρωση της μεταγραφής μου, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Παναιτωλικού και του Αγρινίου, για όσα έκαναν για μένα τον ενάμιση χρόνο που βρέθηκα εκεί. Ο Παναιτωλικός είναι η ομάδα που με βοήθησε πάρα πολύ στην καριέρα μου. Από την πρώτη μέρα όλοι με υποδέχτηκαν με χαμόγελο και με στήριξαν. Από την πλευρά μου πιστεύω ότι έκανα ότι μπορούσα να τους κάνω ευτυχισμένους. Ο Παναιτωλικός θα είναι πάντα η οικογένειά μου και θα βρίσκω ευκαιρίες να επισκέπτομαι το Αγρίνιο και τους φίλους μου εκεί. Εύχομαι η ομάδα που μου πρόσφερε τόσα πολλά να πετύχει ότι καλύτερο.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ