Οικογενειακή υπόθεση…

Ένας 17χρονος έκανε ντεμπούτο στη Super League παίζοντας στο κέντρο της άμυνας δίπλα σε έναν 18χρονο! Όχι σε ένα αδιάφορο ματς που ο προπονητής δίνει χρόνο συμμετοχής σε δύο παίκτες που προέρχονται από την Ακαδημία, αλλά σε ένα αγώνα επιβίωσης της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία! Δεν το λες και συνηθισμένο…

Κι εντάξει ο «μεγάλος» (Λιάβας) έχει 36 συμμετοχές παίζοντας δεύτερη σεζόν επαγγελματικά. Ο μικρός (Κωνσταντόπουλος); Πριν ένα μήνα έγινε επαγγελματίας. Και έως χθες δεν είχε παίξει ούτε λεπτό, ούτε αλλαγή. Κατ’ ευθεία στα βαθιά μπήκε και έγινε το πρόσωπο (όχι μόνο της ομάδας ή του αγώνα, αλλά) της αγωνιστικής.

Ντεμπούτο, ονειρική εμφάνιση, γκολ – χρυσάφι, ρεκόρ!

Το τελευταίο… το έχει το Κωσταντοπουλέικο: Ο μπαμπάς Κώστας έχει το ρεκόρ συμμετοχών (421) στην 94χρονη ιστορία του Παναιτωλικού για το οποίο κόπιασε να καταρρίψει (το κατείχε ο Γιάννης Μακρής έως το 2005) παίζοντας 18 χρόνια με τα κυανοκίτρινα. Ο γιος Τόλης (αριστερά στη φωτο, όταν ο πατέρας του κρεμούσε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια) έκανε τα δικά του ρεκόρ (βλέπε ΕΔΩ) μέσα σε μια ώρα!!!

Ε, όταν κάνεις τόσα πράγματα σε τόσο σύντομο διάστημα, αν μη τι άλλο, δημιουργείς πολλές προσδοκίες…

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ