Οι παίκτες με τους φιλάθλους

Σε γιορτινό κλίμα πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό βάζει τους φιλάθλους του ο Παναιτωλικός με δύο εκδηλώσεις στις οποίες ζητάει τη δική τους συμμετοχή. Η πρώτη αφορά την επίσκεψη πέντε παικτών του το μεσημέρι στη μπουτίκ. Η δεύτερη θα γίνει πριν την σημαντική αναμέτρηση με αθλητές του Ερασιτέχνη να δείχνουν τα αθλήματά τους και τον κόσμο να δοκιμάζει.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ραντεβού με τους φιλάθλους δίνουν οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού. Μόρας, Κυριακίδης, Μάζουρεκ, Μιχάι, Παρράς, στις 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου θα βρίσκονται στη μπουτίκ στο γήπεδο για να υπογράψουν επίσημα προϊόντα της ομάδας, να φωτογραφηθούν και να συνομιλήσουν μαζί τους.

Το δικό τους ραντεβού θα δώσουν με τους φιλάθλους το απόγευμα οι αθλητές και οι αθλήτριες των τμημάτων του ερασιτέχνη Παναιτωλικού, σε με μια όμορφη αθλητική γιορτή, πριν τον αγώνα της ομάδας μας με τον Παναθηναϊκό. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία μπροστά από το γήπεδο, με συμμετοχή των αθλητών Μπάσκετ, Χάντμπολ, Βόλεϊ, Ελληνορωμαϊκής Πάλης. Θα στηθούν γηπεδάκια στα οποία θα παίζουν οι αθλητές και θα μπορούν να συμμετάσχουν μικροί και μεγάλοι φίλαθλοι, δοκιμάζοντας στο άθλημα που επιθυμούν.

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ