Ομαδικές προπονήσεις για αγώνες 7 Ιουνίου

Το gazzetta.gr αποκαλύπτει το νέο σχέδιο των στελεχών της Superleague για έναρξη των play offs και των play out στις 7 Ιουνίου, λήξη της σεζόν στο τέλος Ιουλίου, μίνι διακοπές των παικτών και έναρξη του νέου πρωταθλήματος στις 4 Σεπτεμβρίου.

Μετά και τη σημερινή συνεδρίαση της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ με τον ΕΟΔΥ το… restart project του ελληνικού ποδοσφαίρου μπαίνει στην τελική ευθεία του. Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, μέχρι την Παρασκευή η Επιτροπή θα στείλει στη Superleague τα μέτρα που θα λαμβάνονται σε περίπτωση κρούσματος κορονοϊού. Αν δεν αποφασίσει 14ήμερη καραντίνα όλης της ομάδας (παρά μόνο του παίκτη ή των παικτών που θα έχουν προσβληθεί), οι σύλλογοι της Superleague θα ψηφίσουν την προσεχή Δευτέρα (18 Μάη) υπέρ της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος (απαιτούνται ¾ των ψήφων σύμφωνα με τον καινούριο νόμο του Υφ. Αθλητισμού).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr το πλάνο των στελεχών της Superleague είναι το εξής: α) επανεκκίνηση των play offs από τις 7 Ιουνίου, δηλαδή περιθώριο τριών επιπλέον εβδομάδων για προπονήσεις β) λήξη της σεζόν μαζί με ημιτελικούς και τελικό Κυπέλλου στο τέλος Ιουλίου γ) ολιγοήμερες διακοπές (15 ημερών) για τους παίκτες των περισσότερων ομάδων δ) έναρξη του νέου πρωταθλήματος στις 6 Σεπτεμβρίου.

Αυτό είναι το τωρινό πλάνο, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε και το ΔΣ της Superleague με τηλεδιάσκεψη την προσεχή Δευτέρα προκειμένου να επικυρωθεί από τη Λίγκα. Σημειώνεται ότι ήδη η Superleague έχει κάνει αίτημα για εκκίνηση των ομαδικών προπονήσεων και το πράσινο φως αναμένεται να δοθεί την επόμενη εβδομάδα.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ