Οργή για Σκουλά και όχι μόνο

Στον Παναιτωλικό “βράζουν” από χθες με τη διαιτησία του Σκουλά, που ήρθε ως συνέχεια ανάλογων του πρόσφατου παρελθόντος. Από τη μία το “δεν ξέρω” του Βολιώτη ρέφερι στο ερώτημα του Πάουλο γιατί τον αποβάλει κι από την άλλη η αναφορά του στο φύλλο αγώνα για γροθιά (!!!) του Βραζιλιάνου στον αντίπαλό του, φαίνεται ότι ξεχείλισαν το ποτήρι της οργής στο κυανοκίτρινο στρατόπεδο. Αλλά δεν στέκονται μόνο σ’ αυτό. Εξαπολύονται ευθείες βολές για την ανάλυση των επίμαχων φάσεων από τον Περικλή Βασιλάκη στην “Αθλητική Κυριακή” και (εμμέσως) αποκαλύπτεται εμπιστευτική αλληλογραφία με τον αρχιδιαιτητή Περέιρα! Επίσης χαρακτηρίζεται ως ελπίδα το ενδεχόμενο Grexit! Δείτε τι έγραψε ο εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΕ Χρ. Στούμπος:

 

Ο Μανωλάκης, ο Βασιλάκης και οι άλλοι

Μάρκος Πάουλο: Γιατί κόκκινη, τι έκανα;
Μανωλάκης Σκουλάς: Δεν ξέρω. Έτσι μου είπαν (!!!)

Στο Φύλλο αγώνα γράφει: «Στο 21ο λεπτό έδειξα κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή Gomes Marcos Paulo διότι χτύπησε με γροθιά (σ.σ. έλεος!!!) στην πλάτη αντίπαλο ποδοσφαιριστή εκτός φάσης» (!!!)
Δείτε όσες φορές θέλετε το (τραβηγμένο από τον Όλυμπο) πλάνο της nova για να διαπιστώσετε πόση φαντασία διαθέτει.

Περικλής Βασιλάκης: Μακρινή η λήψη στη φάση της αποβολής Πάουλο, καθαρό το πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ, λάθος υπόδειξη οφσάιντ σε επίθεση της ΑΕΛ. Και μετά; Δεν έχει μετά. Τέλος! Το πέναλτι – μαρς στην ανατροπή του Μοράρ στο 87’, ούτε καν επίμαχη φάση δεν είναι για τον τηλεκριτικό της διαιτησίας της κρατικής τηλεόρασης;;; Ούτε άλλη φάση βρήκε από το διαιτητικό σόου; Μα τότε, αν είναι έτσι (με τη ζυγαριά Βασιλάκη), ο Σκουλάς αδίκησε την ΑΕΛ.

Βίτορ Περέϊρα: Εξακολουθεί να βρίσκεται αλλού… Δεν είδε, δεν άκουσε, δεν γνωρίζει. Δεν κάνει τίποτα! Όπως στις περιπτώσεις Νεοφυτιάδη, Μάνταλου και άλλων, που επισημάναμε εγγράφως (και εμπιστευτικά) τις ενστάσεις μας και η απάντησή του ήταν «…το εξετάζουμε».

Συμπέρασμα: Τελικά το Grexit δεν είναι απειλή. Ελπίδα είναι…

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ