«Οταν τα δίνεις όλα, είσαι περήφανος»

Ικανοποιημένος από την παρουσία του Παναιτωλικού κόντρα στον Ολυμπιακό έμεινε ο Μελίσσας, όπως μετέφερε στην Cosmote TV. «Ολα τα παιδιά δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Είμαι χαρούμενος που έχω τέτοιους συμπαίκτες. Όλα τα παιδιά μείνανε στο πλάνο, βγάλαν αυτά που θέλαμε μέσα στο γήπεδο, αλλά στο τέλος το αποτέλεσμα μετράει», είπε αρχικά ο γκολκίπερ των «κυανοκίτρινων».

Και συνέχισε για τη φάση του πέναλτι. «Δυστυχώς δεν έχω δει τη φάση για να σας πω τι έχει γίνει. Δεν θυμάμαι και πάρα πολλά. Θυμάμαι έκανα μία έξοδο και μετά μία σύγκρουση. Θεωρώ πως πρώτος εγώ έχω ακουμπήσει τη μπάλα, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να δώ το βίντεο για να είμαι σίγουρος. Έμεινα κάποια λεπτά κάτω, έχασα τις αισθήσεις μου, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το αποτέλεσμα το κρίνει αυτή η φάση. Το σκορ ήταν 1-1 τότε. Από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε στο τέλος με κάποιες μπαλιές, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

Κλείνοντας ανέφερε πως «αυτή η εικόνα και αυτό το παράδειγμα πρέπει να είναι ο δρόμος που θα ακολουθήσουμε. Να παίζουμε όλοι στο 100% των δυνατοτήτων μας και από εδώ και πέρα να παίρνουμε περισσότερα αποτελέσματα. Πάντα όταν ξέρεις πως τα έχεις δώσει όλα στον αγώνα και έχεις ματώσει στην κυριολεξία, είσαι περήφανος για τον εαυτό σου». 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ