«Οχι άλλη υποβάθμιση, ραντεβού στις 10.00 στο Δικαστικό Μέγαρο!»

Ο Παναιτωλικός από την πρώτη στιγμή που ιδρύθηκε εκπροσωπεύει την Αιτωλοακαρνανία σε όλα τα επίπεδα και το club πήρε ξεκάθαρη θέση για ένα ζήτημα που αφορά την καθημερινή ζωή στο Αγρίνιο και στην ευρύτερη περιοχή.

Ετσι λοιπόν συμμετέχει στην αυριανή (30/1) συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αφορμή την προσπάθεια κατάργησης και του εκεί Πρωτοδικείου, που όπως τόνισε είναι συνέχεια άλλων αντίστοιχων ενεργειών που υποβαθμίζουν τον νομό.

Η ανακοίνωση

Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ως αθλητικός οργανισμός που εκπροσωπεί στο πανελλήνιο το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία, παρακολουθεί με έντονη ανησυχία την -εδώ και δεκαετίες- εγκατάλειψη του τόπου μας από την Πολιτεία, που αφορά τον τομέα της Υγείας, της Εκπαίδευσης, της οικονομικής και κοινωνικής ζωής.

Με δομές Υγείας στις οποίες στενάζουν Ιατρικό – νοσηλευτικό προσωπικό και ασθενείς. Με Πανεπιστημιακά τμήματα που κάθε τόσο εξαφανίζονται από την πόλη. Με τεράστιο πρόβλημα ανεργίας που οδηγεί τους νέους στη μετανάστευση, στη φτωχοποίηση και την σταδιακή αποσάρθρωση της κοινωνίας, οφείλουμε να ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ.

Να διαμαρτυρηθούμε και να ζητήσουμε από τους εκπροσώπους μας να μεταφέρουν (ως οφείλουν) τη φωνή και την οργή της κοινωνίας στα κέντρα εξουσίας και αποφάσεων.

Με αφορμή τη (νέα) επιχειρούμενη προσπάθεια κατάργησης και του Πρωτοδικείου Αγρινίου, η οικογένεια του Παναιτωλικού συμμετέχει και ενισχύει το κύμα αντίδρασης της τοπικής μας κοινωνίας και η ομάδα μας με πολυάριθμη εκπροσώπηση (ποδοσφαιριστών, προπονητών, στελεχών και Διοίκηση ΠΑΕ) θα είναι παρούσα στην αυριανή (Τρίτη 30/01/2024, ώρα 10.00 π.μ.) συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που διοργανώνει έξω από το Δικαστικό Μέγαρο ο Δικηγορικός Σύλλογος Αγρινίου και ο Δήμος Αγρινίου.

Καλούμε δίπλα μας τους πολίτες του Δήμου που ο πληθυσμός του ξεπερνάει τις 100 χιλιάδες, να ενώσουμε τις φωνές μας και να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ όχι μόνο την διατήρηση των βασικών υπηρεσιών στην μεγαλύτερη πόλη της Δυτικής Ελλάδας, αλλά και συγκεκριμένες δεσμεύσεις της Πολιτείας για να αποδώσει στο Αγρίνιο όσα του στερήθηκαν και όσα αντικειμενικά δικαιούται.

Με την παρουσία του καθενός μας στην αυριανή συγκέντρωση κάνουμε ισχυρή και τη φωνή διαμαρτυρίας – αντίδρασης. Ραντεβού στις 10.00 στο Δικαστικό Μέγαρο!

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ