Ο Κάμπαξης και οι… άλλοι

Όχι, Κάμπαξης δεν υπάρχει πια, για να κάνει τα όργια που έκανε εκείνο το απόγευμα της 9ης Μαρτίου 2013. Τη μέρα των γενεθλίων του Παναιτωλικού, όταν τα καναρίνια είχαν προβάδισμα από το 2ο λεπτό του αγώνα με τον Λεβαδειακό (το γκολ ο Μπούντιμιρ). Και χρειάστηκε να κάνει αίσχη να γυρίσει το παιχνίδι που αδυνατούσε να γυρίσει η ομάδα του Κομπότη στον αγωνιστικό χώρο. Ο ρέφερι από τα Ψαχνά «έγραψε ιστορία» σ’ εκείνο το παιχνίδι και οι κόποι του δικαιώθηκαν, αφού ο Κονέ ισοφάρισε στο 91’ με (ανύπαρκτο) φάουλ και ο Μάντζιος έκανε την πλήρη ανατροπή στο 96’ με (ανύπαρκτο) πέναλτι…

Ένα χρόνο αργότερα ο Μάνταλος μπορεί να μην έκανε τα «αίσχη» του Κάμπαξη, αλλά κάθε άλλο παρά θετική διάθεση είχε απέναντι στον Παναιτωλικό. Έδρα έπαιξε, με πολλά σφυρίγματα που «έσπρωξαν» τους γηπεδούχους στο γκολ και τη νίκη. Η προσπάθεια δεν τελεσφόρησε, ίσως γιατί δεν είναι τα κότσια του Κάμπαξη, να «πάρει πάνω του» την υπόθεση νίκη για τον Λεβαδειακό.

Τον Οκτώβριο του 2015, πριν ένα χρόνο δηλαδή, ο Σελίμος βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Ο Παναιτωλικός πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο με τον Μαρκόβσκι και ο ρέφερι από τη Λακωνία χρειάστηκε να υπερβάλει. Ανέλαβε ενεργό ρόλο για να κάνει κι αυτός την ανατροπή. Παρά την προσπάθειά του ούτε αυτός ήταν το ίδιο αποτελεσματικός με τον Κάμπαξη και το παιχνίδι τελείωσε ισόπαλο 2-2.

Δεν υπάρχει αγώνας του Παναιτωλικού στη Λιβαδειά χωρίς πρωταγωνιστή τον διαιτητή. Όπως δεν υπάρχει και αγώνας που να τον ολοκλήρωσαν οι κυανοκίτρινοι με έντεκα παίκτες. Σε εκείνον του 2013 τελείωσαν με εννέα, καθώς ο Κάμπαξης απέβαλε τον Γκάλο και τον Κουτρομάνο. Την παράδοση των αποβολών συνέχισε το 2014 ο Μάνταλος, στέλνοντας νωρίτερα στα αποδυτήρια τον Μαλεζά. Πέρσι ο Σελίμος το… τερμάτισε. Ο Μιλιάζες κλώτσησε τον πεσμένο στο χορτάρι Βιγιαφάνιες και ο διαιτητής απέβαλε τον Ντιέγκο Μπεχαράνο που διαμαρτυρήθηκε για το χτύπημα στον συμπαίκτη του!!! Αφήνοντας τον Παναιτωλικό λειψό για 25 λεπτά.

Σήμερα το απόγευμα περιμένουμε με αγωνία να δούμε ποιον διαιτητή θα ορίσει η ΕΠΟ στον αγώνα της Κυριακής. Με το συγκεχυμένο καθεστώς που υπάρχει, δεν θα είναι έκπληξη ο ορισμός διαιτητή που θα συνεχίσει την παράδοση.

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ