Ο Κούγιας έβριζε τον Μονεμβασιώτη και αυτός τον έβαλε δικηγόρο!

Από την πρώτη στιγμή που «αποκαλύφθηκε» και καλά πως ο Παναιτωλικός κινδυνεύει ήταν ηλίου φαεινότερο πως ο Απόλλων Σμύρνης κρύβονταν πίσω από όλα αυτά.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» προσπαθεί έτσι να σωθεί και για να εκπληρώσει το «όνειρό» της ανέθεσε στον Αλέξη Κούγια να την εκπροσωπεί νομικά.

Δηλαδή ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης ζήτησε από τον άνθρωπο που στις 5 Οκτωβρίου είπε για εκείνον πως «συνοδευόμενος από 2-3 αλήτες έβριζε χυδαία τόσο εμένα μπροστά στον γιο μου, όσο και τον διαιτητή κ. Μανούχο επί 90 λεπτά και χρειάστηκε να επέμβει ο επικεφαλής της Αστυνομίας για να ηρεμήσουν. Όποιος έβλεπε και άκουγε τον Μονεμβασιώτη θα καταλάβαινε πόσο υποκριτής είναι αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος από το πρωί μέχρι το βράδυ μπαινοβγαίνει στο Άγιο Όρος κουβαλώντας καμιά 50αριά εικόνες Αγίων επάνω του και από την άλλη έχει το πιο βρώμικο στόμα που έχω συναντήσει στη ζωή μου, είτε στα γήπεδα είτε οπουδήποτε άλλου», να τον αναλάβει!

Τόση είναι η υποκρισία τους, αφού ο Κούγιας τον έβριζε και αυτόν τον έβαλε δικηγόρο και αυτή είναι η διαφορά του Παναιτωλικού με όλους εκείνους που λασπολογούν εναντίον του.

Είμαστε σε πόλεμο και θα τον κερδίσουμε…

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ