Ο Μιχάι έφερε τα πάνω – κάτω

Ο Ενέα Μιχάι έπιασε απ’ τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Μάκης Χάβος στην Τούμπα. Καθιερώθηκε από τότε και αγωνίστηκε βασικός στον αγώνα κυπέλλου με την Ξάνθη και στον επόμενο για το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό. Βασικός αναμένεται να παίξει και αύριο στον Πλατανιά.

Η παρουσία του 19χρονου έχει φέρει ανακατατάξεις στην ιεραρχία των κεντρικών αμυντικών. Στα δύο πρώτα ματς με ΑΕΚ και Ατρόμητο (από δύο γκολ παθητικό), βασικοί ήταν ο Χαντάκιας και ο Ροντρίγκες. Στη Ν. Σμύρνη (ένα γκολ παθητικό) έκανε ντεμπούτο ο Μόρας , έχοντας δίπλα του τον Χαντάκια για 65 λεπτά και μετά τον Ροντρίγκες που μπήκε αλλαγή.

Με τον ΠΑΟΚ (ένα γκολ παθητικό) είχαμε για πρώτη φορά το δίδυμο Μόρας – Μιχάι και στον αγώνα κυπέλλου της Ξάνθης (δύο γκολ παθητικό) Ροντρίγκες – Μιχάι, για να ξεκουραστεί ο Μόρας.

Με τον Παναθηναϊκό (μηδέν παθητικό) έπαιξαν Μόρας – Μιχάι με τον Χαντάκια στον πάγκο και τον Ροντρίγκες να μένει εκτός 18αδας για πρώτη φορά. Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Χάβος για Πλατανιά, δεν υπάρχει πάλι το όνομα του Ροντρίγκες. Ο Πορτογάλος φαίνεται ότι αυτή τη στιγμή αποτελεί την τέταρτη επιλογή στην ιεραρχία των στόπερ του Παναιτωλικού. Εκεί που ήταν στις αρχές Σεπτεμβρίου ο Μιχάι…

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ