Ο Παναιτωλικός πρεσβευτής!

Ο τελευταίος αγώνας της ομάδας μας ήταν αφιερωμένος στην προβολή του έργου που επιτελεί ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου. Οι ποδοσφαιριστές μας αγωνίστηκαν με συλλεκτικές φανέλες που έφεραν το λογότυπο του Συλλόγου και στη συνέχεια δόθηκαν σε δημοπρασία μέσω του CharityIdols.com (το οποίο ευχαριστούμε θερμά) για να αποκτηθούν από φιλάθλους. Δημοπρασία που ολοκληρώθηκε με επιτυχία και τα έσοδα  διατέθηκαν εξ’ ολοκλήρου για την ενίσχυση του Συλλόγου.

Σήμερα κατατέθηκε το ποσό που συγκεντρώθηκε, ενώ το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναιτωλικός Γιώργος Σωτηρόπουλος, παρέδωσε στην πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου Δήμητρα Αβράμπου φανέλα της ομάδας μας με υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών.

Οι δύο πλευρές επαναβεβαίωσαν τη σχέση συνεργασίας που έχουν αναπτύξει πολλά χρόνια και τη διάθεση για ανάληψη πρωτοβουλιών ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης και συμμετοχής στις αιμοδοσίες και κάθε δράσης του Συλλόγου.

Ο κ. Σωτηρόπουλος σε δηλώσεις του τόνισε: «Η ΠΑΕ Παναιτωλικός θα γίνει μόνιμος και σταθερός πρεσβευτής του έργου του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου. Με τακτικές κοινές εκδηλώσεις και με διαρκές κάλεσμα στους φιλάθλους να πάρουν μέρος σ’ αυτές. Το λογότυπο του Συλλόγου θα τυπωθεί στις φανέλες της ομάδας μας για να θυμίζει καθημερινά σε όλους την υποχρέωση να μοιραζόμαστε τη ζωή δίνοντας αίμα!»

Η κ. Αβράμπου εξέφρασε τις ευχαριστίες της για τη στήριξη του Παναιτωλικού. «Είναι μεγάλη χαρά που ο μεγαλύτερος πρεσβευτής του Αγρινίου στο Πανελλήνιο, ο Παναιτωλικός, γίνεται πρεσβευτής του Συλλόγου μας, ο οποίος δίνει καθημερινό αγώνα να καλύψει τις μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν για αίμα. Θέλουμε όλους τους φιλάθλους και όλο τον κόσμο δίπλα μας να γιγαντώσουμε αυτό το κύμα αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και προσφοράς».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ