Ο ρόλος του Λουτσιάνο

Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα έγινε γνωστός στη χώρα μας από τη θητεία του ως ποδοσφαιριστής σε Ξάνθη, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ. Έπαιξε ακόμα σε Πανιώνιο, Ατρόμητο, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναχαϊκή, πριν μεταπηδήσει στην προπονητική. Από τον Ιανουάριο του 2018 ήρθε στον Παναιτωλικό, αναλαμβάνοντας αρχικά την ατομική εκγύμναση των νέων ποδοσφαιριστών και από το περασμένο καλοκαίρι είναι ο προπονητής της Κ19.

Χθες ανακοινώθηκε ότι θα είναι ένας εκ των συνεργατών του Λουίς Κάστρο. Αυτό από μόνο του δείχνει ότι αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στο χθες και το αύριο. Γνωρίζει πολύ καλά την Ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα όπως γνωρίζει άριστα την ίδια την ομάδα. Τους ανθρώπους της και κυρίως το έμψυχο δυναμικό των Τμημάτων Υποδομής, στο οποίο επενδύει για το μέλλον ο Παναιτωλικός. Ως Βραζιλιάνος μιλάει την ίδια γλώσσα με το νέο Πορτογαλικό τεχνικό επιτελείο και γνωρίζει την ποδοσφαιρική τους κουλτούρα.

Ο 46χρονος “Λούτσι” θα έχει σημαντικό ρόλο στη νέα τάξη πραγμάτων και μπορεί να διαμορφώσει τη “χημεία” που πρέπει να έχει για να αποδώσει καρπούς.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ