Ο covid ανέβαλε και 2ο αγώνα της SL

Μετά τον αγώνα ΑΕΛ – ¨Άρης που αναβλήθηκε μετά τα δέκα κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, η Λίγκα αναγκάστηκε να αναβάλλει σήμερα και δεύτερο αγώνα. Τέσσερα κρούσματα ανακιίνωσε ο Απόλλων Σμύρνης και προχώρησε στην απόφαση αναβολής της αναμέτρησης με τη Λαμία που είχε προγραματιστεί για το απόγευμα. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Απόλλωνας Σμ.-Λαμία, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten αναβάλλεται για προληπτικούς λόγους, σε συνέχεια σχετικής απάντησης από τη ΓΓΑ, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Απόλλωνας Σμ.

Η απαρέγκλιτη τήρηση του Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι πρωταρχικό μέλημα είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και της υγείας των συντελεστών του αγώνα.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ