Πάει με τον δεύτερο!

Ο Παναιτωλικός συνηθίζει να πηγαίνει στον Βόλο χωρίς τον βασικό του τερματοφύλακα. Ο Ανέστης έμεινε στο Αγρίνιο τραυματίας και την εστία αναμένεται να υπερασπιστεί σήμερα ο Στεργιάκης. Όπως είχε συμβεί και στον αγώνα του α’ γύρου!

Πέρσι αποκτήθηκε για βασικός ο Ροντρίγκες και έπαιξε τις πρώτες αγωνιστικές. Στο Βόλο αγωνίστηκε ο Νίκος Μελίσσας και βοήθησε να πάρει ο Παναιτωλικός τη νίκη με 2-1.

Ένα χρόνο πριν ο ίδιος ήταν πρωταγωνιστής στο 0-0 του Πανθεσσαλικού με σπουδαίες επεμβάσεις. Κορυφαία ίσως ήταν η απόκρουση σε πέναλτι που εκτέλεσε ο Ουάρντα στο 60’, για να μείνει απαραβίαστη η εστία σ’ ένα ματς που ο Παναιτωλικός έπαιζε με 10 παίκτες από το 28’ (αποβολή Τζανακάκη). Και στα προηγούμενα και στα επόμενα βασικός ήταν ο Κνετ που τραυματίστηκε για να πάρει τη θέση του ο Μελίσσας. Ο Αυστριακός έπαιξε πάντως στη Μαγνησία μία και μοναδική φορά, στον αγώνα των Play-out εκείνης της περιόδου, όπου ο Βόλος νίκησε με 3-1 και ο Παναιτωλικός σώθηκε στον αγώνα μπαράζ με την Ξάνθη.

Ο Κνετ ήταν ο βασικός και την περίοδο 2019-2020, αλλά στο Βόλο έπαιξε ο Γιαννακόπουλος. Δεν τα είχε πάει καλά και ο Παναιτωλικός έχασε με 3-2. Πάλι έπαιζε με 10 παίκτες από το 65’ (αποβολή Σιέστεντ).

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ