Πάτησαν πόδι

Οι “μικροί” πάτησαν πόδι στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League και με το κοινό μέτωπο που έχουν συγκροτήσει, θέλουν να παρθούν αποφάσεις που θα στηρίξουν και οι “μεγάλοι”. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» o μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, ζήτησε από τους εκπροσώπους των τεσσάρων μεγάλων ομάδων να απαντήσουν αν βρίσκονται στο πλευρό των «12» για το θέμα της διαιτησίας, για την οποία επιθυμούν να περάσει στα χέρια της Λίγκας. Είναι κάτι που δεν αποδέχεται η ΕΠΟ, με αποτέλεσμα οι 12 ομάδες να απειλούν με μη συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα, όπως πρόσφατα από κοινού ανακοίνωσαν.

Ο ΠΑΟΚ απάντησε στον Κωστούλα πως είναι στο πλευρό των μικρών, η ΑΕΚ δεν πήρε θέση, αλλά όπως και ο Παναθηναϊκός, είναι θετική στις αλλαγές, ενώ ο Γιάννης Βρέντζος που εκπροσωπούσε τον Ολυμπιακό θέλησε να το αποφύγει λέγοντας πως θα πρέπει να συζητήσουν τα θέματα της ατζέντας.

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού επέμενε, τονίζοντας πως και η Nova, θέλοντας την αναβάθμιση του προϊόντος, θέτει θέμα διαιτησίας στο αναξιόπιστο -κατά γενική ομολογία- πρωτάθλημα.

Πάντως οι επαφές των «12» με την ΕΠΟ για να βρεθεί λύση θα συνεχιστεί, με τις ομάδες να έχουν ως στόχο να οριστεί ένας αρχιδιαιτητής κοινής αποδοχής ο οποίος θα συντάξει τον πίνακα με τους διαιτητής που θα σφυρίξουν τη νέα σεζόν.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ