Πέρασε η μισή ομάδα!

Με ανακοίνωσή του ο Παναιτωλικός συγχαίρει πέντε ποδοσφαιριστές του για την είσοδό τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Η μισή -σχεδόν- ομάδα Κ20 (φωτο) συνδύασε με επιτυχία τις σχολικές και ποδοσφαιρικές υποχρεώσεις της τη χρονιά που πέρασε:

 

Πέντε ποδοσφαιριστές μας που αγωνίζονται στην ομάδα Κ20 πέτυχαν στις εισαγωγικές εξετάσεις και είναι πλέον φοιτητές ΤΕΙ ή ΑΕΙ. Συνδύασαν με επιτυχία τις σχολικές και ποδοσφαιρικές υποχρεώσεις τους, καταβάλλοντας αξιοζήλευτη προσπάθεια, δουλεύοντας μεθοδικά και με υπομονή.

Είναι οι:

Καββαδίας Δημήτρης: Τμήμα πληροφορικής ΑΕΙ Λαμίας

Μπακογιάννης Δημήτρης: ΤΕΦΑΑ Θεσσαλίας (Τρίκαλα)

Μπελεβώνης Στάθης: Τμήμα λογιστικής ΤΕΙ Μεσολογγίου

Νταλακούρας Δημήτρης: ΤΕΦΑΑ Θεσσαλίας (Τρίκαλα)

Τσιγγάρας Άγγελος: Τεχνολογίας και Γεωπονικής Καλαμάτας

Σ’ αυτή την προσπάθεια είχαν στο πλευρό τους, τους καθηγητές τους, την οικογένειά τους, τους προπονητές και τους ανθρώπους της ομάδας μας. Εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήρια και την ευχή να συνεχίσουν με την ίδια επιτυχία την προσπάθειά τους.

Ο Παναιτωλικός, ως μοναδικός Σύλλογος με Φιλεκπαιδευτική δράση και προσφορά στην κοινωνία από της ιδρύσεώς του, νιώθει περήφανος για την επιτυχία των ποδοσφαιριστών του και συνεχίζει το έργο του, με στόχο η Ακαδημία Ποδοσφαίρου και τα Τμήματα Υποδομής, να παράγουν ικανούς αθλητές και χρήσιμους για την κοινωνία ανθρώπους.

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ