Παιχνίδι με την ομάδα

Μια εφαρμογή του ΟΠΑΠ δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους φιλάθλους να παίξουν με την ομάδα τους και να βοηθήσουν τα παιδιά. Ο Παναιτωλικός στηρίζει την πρωτοβουλία και δίνει περισσότερες πληροφορίες με την παρακάτω ανακοίνωση:

Ο ΟΠΑΠ στοχεύει στη δυνατότητα συμμετοχής του κοινού σε κάθε προσπάθεια ενεργητικής συμβολής για το κοινωνικό καλό. Στο πλαίσιο αυτό μέσω της χορηγικής συνεργασίας προσδίδει μια επιπλέον αξία και διάσταση στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, συνδέοντας αυτό το ιστορικό αθλητικό γεγονός µε την αξία της προσφοράς και της οικονομικής υποστήριξης για την ανακαίνιση δύο Παιδιατρικών Νοσοκομείων, του “Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού».

Μέσα από την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς», ο ΟΠΑΠ δίνει την ευκαιρία σε όλους να γίνουν μέρος αυτού του μεγάλου έργου της ανακαίνισης  των παιδιατρικών νοσοκομείων. Όσο μεγαλύτερη είναι η συμμετοχή στην εφαρμογή, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το χρηματικό ποσό που θα διατίθεται από τον ΟΠΑΠ, συμβάλλοντας σε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά!

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ στηρίζει την προσπάθεια που γίνεται μέσω της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς».

Κατέβασε την εφαρμογή πατώντας ΕΔΩ

Μπες στην ομάδα μας Panetolikos και παίξε!
Κάθε φορά που χρησιμοποιείς την εφαρμογή προσφέρεις και εσύ για την ανακαίνιση δύο Παιδιατρικών Νοσοκομείων, του “Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ