Παναιτωλικός και ΑΕΚ λένε όχι, ο Αυγενάκης ναι!!!

Έξαλλοι είναι στην ΑΕΚ με την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη να επιτρέψει τη μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών της στο Αγρίνιο, παρότι νωρίτερα ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε ότι δεν θα ανοίξει εκδοτήρια ούτε τα διαθέσει απλά εισιτήρια και η Ένωση έκανε έκκληση στους οπαδούς της να μην ταξιδέψουν στο Αγρίνιο.

Αναφέρουν χαρακτηριστικά πως «ενώ υπάρχει ανακοίνωση του Παναιτωλικού πως δε θα υπάρχουν εισιτήρια ούτε θύρα για φιλοξενούμενους, ενώ υπάρχει ανακοίνωση δική μας στην οποία κάνουμε έκκληση στους φιλάθλους μας να μη πάνε στο Αγρίνιο, έρχεται ο υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης πριν λίγο κι ανακοινώνει απόφαση για απαγόρευση μόνο οργανωμένης μετακίνησης!».

Τονίζουν πως «στην ίδια ανακοίνωση αναφέρει μάλιστα πως υπήρξε εισήγηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας για απαγόρευση και οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης. Παρόλα αυτά αυτός απαγορεύει μόνο την οργανωμένη!» και συμπλήρωναν από την ΑΕΚ ότι «με λίγα λόγια ο κύριος Αυγενάκης σε μια άνευ προηγουμένου προβοκατόρικη κίνηση, ενώ ξέρει πως δεν υπάρχουν εισιτήρια για φιλοξενούμενους, ξέρει πως δεν υπάρχει θύρα για φιλοξενούμενους, ξέρει τη δική μας ανακοίνωση προς τους φιλάθλους μας, παρόλα αυτά επιτρέπει τη μεμονωμένη μετακίνηση! Τι άλλο μπορεί να προσδοκά από αυτό, εκτός από τη δημιουργία επεισοδίων, αφού επιτρέπει να πάνε μεμονωμένα οπαδοί μας ενώ δεν θα βρουν εισιτήρια, ούτε κερκίδα για να μπουν».

Καταλήγοντας η ΑΕΚ έκανε έκκληση και πάλι στους οπαδούς της αναφέροντας: «Καλούμε και πάλι τους φιλάθλους μας αφού αναλογιστούν κι από αυτή την εξόφθαλμη προβοκάτσια τι ακριβώς σχεδιάζεται κατά της ΑΕΚ, να μην μετακινηθούν στο Αγρίνιο το Σάββατο».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ