Παράπονα Ιωνικού για τη φιλοξενία!!!

Ήρθαν σαν… Ταλιμπάν, προκάλεσαν, έβρισαν, λειτούργησαν σαν κοινοί τραμπούκοι και τελικά έβγαλαν ανακοίνωση (για τη διαιτησία) και για τη φιλοξενία!!! Μάλλον δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε περισσότερο με όσα συμβαίνουν στην ομάδα του Ιωνικού…

Γράφουν:

Χθες στο Αγρίνιο, είδαμε να γίνεται χρήση ενός νέου (;) κανονισμού για το οφσάιντ.

Σε εκτέλεση φάουλ του Λοβέρα στο 5ο λεπτό, η μπάλα σταμάτησε στη συμβολή των δοκών. Στη συνέχεια, ο ίδιος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας πήρε το ριμπάουντ και ο διαιτητής σήκωσε το χέρι του κατακόρυφα, σφυρίζοντας οφσάιντ! Από τη στιγμή που δεν είχε προηγηθεί έμμεσο φάουλ για να δεχτούμε ότι δεν γίνεται ο ίδιος παίκτης να παίξει την μπάλα ξανά χωρίς να παρεμβληθεί επαφή από κάποιον αντίπαλο ή συμπαίκτη, τότε μόνο απορίες μας δημιουργούνται για την απόφαση αυτή.

Εκτός και αν ο κύριος Μπένετ μαθαίνει αυτά στους νέους και άπειρους διαιτητές που ορίζει σε κομβικά ματς της ομάδας, στα σεμινάρια που τους κάνει. Διότι δεν γίνεται μετά τα επαναλαμβανόμενα λάθη τη φετινή σεζόν εναντίον μας, να μην διορθώνει τα κακώς κείμενα. 

Η ιστορία φάνηκε από την αρχή γιατί υπήρχε και συνέχεια! Κάρτες που χαρίστηκαν και έδωσαν το δικαίωμα για σκληρά μαρκαρίσματα και “τσαμπουκάδες”. Και το VAR φυσικά πάντα να απουσιάζει σε περιπτώσεις που πρέπει να τσεκάρονται όταν πρόκειται για την ομάδα μας. 

Διότι δεν είναι δυνατόν να μην γίνεται video check στη φάση του 33ου λεπτού, όταν ο Μύγας ανατρέπεται μέσα στην περιοχή μετά από τακουνάκι που κάνει. Το τάκλιν με τα δύο πόδια είναι, όπως ξέρουμε βάσει του κανονισμού, παράβαση τόσο μέσα όσο και έξω από την περιοχή. 

Φυσικά, μάλλον θα πρέπει να μιλήσουμε και για τη φιλοξενία της ομάδας μας. Την περασμένη αγωνιστική ευχαριστήσαμε δημόσια τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα, σήμερα όμως δεν γίνεται να μην αναφερθούμε στην υποδοχή με πέτρες από αυτούς του Παναιτωλικού. Κάτι που έχει γραφτεί στην έκθεση της αστυνομίας και των παρατηρητών αναλυτικά και αποδεικνύει τα όσα υποστηρίζουμε. Όπως για εμάς δεν έχει πει κανείς τίποτα για τη φιλοξενία μας και δεν έχει κάνει λόγο για βροχή από πέτρες, έτσι ζητάμε και εμείς απλώς τα ίδια! Σεβασμό!

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ