Πενθεί ο Παναιτωλικός

Ο Άγγελος Τριανταφύλλου ήταν πρόεδρος του Παναιτωλικού όταν η ομάδα πανηγύρισε την άνοδό της για πρώτη φορά στην Α’ Εθνική. Αυτό και μόνο τον κατατάσσει στους κορυφαίους παράγοντες. Όσοι τον γνώριζαν μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον άνθρωπο Άγγελο Τριανταφύλλου, ο οποίος σήμερα έφυγε από τη ζωή. Η ΠΑΕ στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

Ένας από τους σημαντικότερους διοικητικούς ηγέτες του Συλλόγου μας, ο Άγγελος Τριανταφύλλου, έφυγε σήμερα από κοντά μας σε ηλικία 86 ετών. Ασχολήθηκε με τα κοινά του Παναιτωλικού στις αρχές της δεκαετίας του ‘70 συμμετέχοντας αρχικά ως μέλος του Δ.Σ. και στη συνέχεια ως αντιπρόεδρος. Ανέλαβε την προεδρία του Παναιτωλικού το 1974 και με την καθοδήγησή του ένα χρόνο αργότερα, η ομάδα μας προβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α’ Εθνική!

Ο ιατρός Άγγελος Τριανταφύλλου τιμήθηκε (φωτο) από την ΠΑΕ Παναιτωλικός για την ανεκτίμητη προσφορά του σε ειδική εκδήλωση τιμής στην ομάδα του 1975, που πραγματοποιήθηκε το Φθινόπωρο του 2009 στο Αγρίνιο.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναιτωλικός και σύσσωμη η Παναιτωλική οικογένεια, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του Άγγελου Τριανταφύλλου και στους οικείους του τα θερμότερα συλλυπητήρια.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ