Πετράκης: «Είμαστε οικογένεια, όλοι μαζί κερδίσουμε και όλοι μαζί χάνουμε»

Συγκινημένος εμφανίστηκε ο Γιάννης Πετράκης μετά την ισοπαλία (2-2) κόντρα στην ΑΕΚ και για τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες του Παναιτωλικού παρότι βρέθηκαν με 2-0 πίσω στο σκορ, «Δεν κλαίω, συγκινήθηκα λίγο. Είναι στιγμές στη δουλειά μας και τα συναισθήματα πρέπει να τα εκφράζουμε. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για την πολλή μεγάλη προσπάθεια πρώτα, για την νοοτροπία που είχαμε ως ομάδα. Όταν βρίσκεσαι στο 10ο λεπτό με δύο γκολ πίσω με μία ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, η δουλειά μας δεν είναι καθόλου εύκολη. Αλλά πρέπει να ξαναπώ για ακόμη μία φορά μπράβο γιατί και η εικόνα μας κατά διαστήματα αλλά και η νοοτροπία μας ήταν τέτοια που καταφέραμε και αλλάξαμε την κατάσταση, που δείχνει ότι μπορούμε να κάνουμε ακόμα πιο σημαντικά πράγματα», είπε αρχικά στην Cosmote TV.

Και συνέχισε. «Ήταν μία σπουδαία επιτυχία για μας το σημερινό παιχνίδι, θα πρέπει να διατηρήσουμε αυτό το προφίλ που έχουμε ως ομάδα και να το ενισχύουμε κάθε μέρα για να μπορούμε στο μέλλον να επιζητούμε πιο πολλά πράγματα μέσα από τη βελτίωση. Και όταν λέω βελτίωση όχι μόνο στο τακτικό κομμάτι, αλλά σε νοοτροπία, σε μυαλό, να έχουμε μία συνολική εξέλιξη ως ομάδα».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στο ότι όλοι μαζί έγιναν ένα κουβάρι στο φινάλε. «Έχουμε πολύ σπουδαία παιδιά, είμαστε σε έναν πολύ σπουδαίο οργανισμό. Θέλω αυτό να το συνεχίσουμε. Το ματς τελείωσε, έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς κόντρα στα ΠΑΣ Γιάννινα και για εμάς και για αυτούς, θα πρέπει να κρατήσουμε και να ενισχύσουμε αυτό που είχαμε σήμερα. Στο τέλος του ματς μαζευτήκαμε όλοι μαζί στο γήπεδο γιατί θέλουμε να είμαστε οικογένεια, όλοι μαζί κερδίσουμε και όλοι μαζί χάνουμε. Εγώ ως επικεφαλής θα πω και μια κουβέντα να επιβραβεύσω αυτό που κάναμε».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ