Ποιοι δεν γυρίζουν

Οι παίκτες του Παναιτωλικού από σήμερα είναι διακοπές. Κάποιοι έφυγαν και δεν θα γυρίσουν… Πρώτος και καλύτερος ο Φάρλεϊ Ρόσα. Έπαιξε δύο χρόνια δανεικός στον Παναιτωλικό και αν ήθελε να τον κρατήσει η ομάδα έπρεπε να αγοράσει τα δικαιώματά του. Το ποσό ήταν απαγορευτικό για τα δεδομένα των καναρινιών και έτσι το διαζύγιο θεωρούταν βέβαιο εδώ και καιρό.

Εκτός του Βραζιλιάνου, υπάρχουν ακόμα τρία συμβόλαια που λήγουν. Του Τσοκάνη, του Μπεχαράνο και του Μπράβο. Για τον πρώτο το ενδεχόμενο ανανέωσης είναι πολύ μεγάλο. Για τους άλλους δύο μόνο θεωρητικά υπάρχει. Ο Παναιτωλικός θα αναζητήσει κάτι καλύτερο στο νευραλγικό χώρο που αγωνίζονται οι δύο Λατινοαμερικάνοι. Το πιθανότερο είναι να μην επιστρέψουν κι αυτοί στο Αγρίνιο.

Όλοι οι υπόλοιποι έχουν συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν. Αλλά και απ’ την κατηγορία αυτή θα υπάρχουν αποχωρήσεις. Ο Ροντρίγκες είναι ο πρώτος υποψήφιος να σπάσει το συμβόλαιό του. Οι πολλοί τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να πάρει αγώνες, σε μια σεζόν που η ομάδα “ψάχτηκε” πολύ στο κέντρο της άμυνας, όπου παρουσιάστηκαν πολλά προβλήματα.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ