Ποιο ματς; Ο Τζήλος ήθελε να χάσει ο Παναιτωλικός και τα κατάφερε (0-2)

Για το ματς του Παναιτωλικού με τον Αρη δεν υπάρχει λόγος να ειπωθούν πολλά. Αρκεί ότι ο ρέφερι Τζήλος που για κάποιο λόγο αρέσκεται να «σφάζει» τον Παναιτωλικό έδωσε επειδή έτσι γουστάρει 2 πέναλτι «εφευρέσεις» υπέρ των «κίτρινων» στο πρώτο 20λεπτο και ο Αρης κέρδισε με 2-0.

Να πούμε τι δηλαδή; Τι έγινε στο παιχνίδι; Στο 20′ το είχε κάνει μόνος του 0-2, τι να παίξουν; Τι σημασία έχει η ευκαιρία του Καρέλη ή το δοκάρι του Μεντόσα που θα έβαζαν ξανά τα «καναρίνια» στο ματς αν γίνονταν γκολ ή τα όποια λάθη έκαναν. Και να μείωνε ο Παναιτωλικός ο Τζήλος θα ανακάλυπτε πάλι πέναλτι. Με το «έτσι θέλω». Οταν σφυρίζουν παιχνίδια τέτοιοι διαιτητές, δυστυχώς δεν έχει το παραμικρό νόημα να μιλάμε για μπάλα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μελισσάς, Αποστολάκης, Μάλης, Βργκοτς (64’ Μόρσεϊ), Χουχούμης, Φλόρες (84’ Τσιγγάρας), Αντούνες, Μεντόζα, Μπαρμπόσα (84’ Μπελεβώνης), Ντουάρτε (63’ Μόρτενσον)Μόρσεϊ), Καρέλης (63’ Βέργος).

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Ματίγια (83’ Σάκιτς), Λούκας Σάσα, Ντιαγέ (83’ Μάνος), Μαντσίνι (61’ Ματέο Γκαρσία), Μπρούνο Γκάμα (61’ Ιτούρμπε), Καμαρά (90’ Λόπεθ)

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ