«Πολύτιμος βαθμός»

Στην αξία του βαθμού στάθηκε Δέλλας μετά το τέλος του αγώνα της Ξάνθης. «Σίγουρα ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για μας, ειδικά όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Ο βαθμός είναι πολύτιμος. Τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ σε μία δύσκολη έδρα απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα», είπε ο «Κολοσσός» στην ΕΡΤ.

Κάτι ανάλογο ανέφερε και στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης. «Πήραμε έναν πολύ σημαντικό βαθμό απέναντι σε μια δύσκολη έδρα και μια πολύ καλή ομάδα αν και δεν ξεκίνησε καλά φέτος. Είχαμε το μυαλό μας στο να μην δεχτούμε γκολ. Το πέναλτι ήταν μια φάση που κάναμε πολλά λάθη, η Ξάνθη ανέβηκε στη συνέχεια, ήταν πολύ καλή, δεν θέλω να μειώσω την εικόνα του παιχνιδιού, η Ξάνθη κυριάρχησε. Στο τέλος είχαμε μια ευκαιρία με τον Καμαρά που θα μπορούσαμε να έχουμε κλέψει» το παιχνίδι. Η εμφάνισή μας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, η προσπάθεια έγινε, ο πόντος είναι πολύτιμος για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ, ο βαθμός θα μας βοηθήσει στη συνέχεια», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Ο Παναιτωλικός είναι μια ομάδα που διαχρονικά στηρίζει τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, καταλαβαίνετε ότι η πίεση είναι μεγάλη για τα αποτελέσματα, γι’ αυτό και βλέπετε πολλούς ξένους και πρέπει να καταλάβετε και τους προπονητές, αλλά σήμερα βρήκαμε τον χρόνο για έναν 17χρονο νεαρό παίκτη».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ