«Πρέπει να έχουμε απαιτήσεις από τους εαυτούς μας»

Το «εισιτήριο»για τα προημιτελικά του Κυπέλλου «σφράγισε» απόψε ο Παναιτωλικός μετά το 1-0 επί της Νίκης Βόλου, όμως ο Γιάννης Αναστασίου δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από την εικόνα της αναμέτρησης. «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε διάθεση να παίξουμε. Κάναμε κάποια πράγματα, προσπαθήσαμε να αλλάξουμε πλευρές και να παίξουμε γρήγορα. Σε μεγάλα διαστήματα το καταφέραμε αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στο επιθετικό τρίτο. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα χριστουγεννιάτικο δώρο. Αυτό που παίρνεις δώρο και δεν ξέρεις τι έχει μέσα. Δεν μπορώ να εξηγήσω και να καταλάβω γιατί είχαμε αυτή την εικόνα», σχολίασε αρχικά στην Cosmote TV.

Και συνέχισε. «Από τις 21 Νοεμβρίου μετά τη διακοπή έχουμε παίξει οκτώ παιχνίδια. Κάναμε πέντε νίκες, μία ισοπαλία. Δεν ήταν εύκολο για τον Παναιτωλικό, αν δούμε και το πώς ήταν και τα προηγούμενα χρόνια.
Η νίκη ήταν σημαντική αλλά αν θέλουμε να έχουμε απαιτήσεις από τους εαυτούς μας και πρέπει η εικόνα μας να είναι πολύ καλύτερη. Δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου και σίγουρα ούτε και ο κόσμος».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ