Πρόεδρος του Παναιτωλικού ο… Σφαέλος!!!

Έχουν πλάκα τα «παπαγαλάκια» του συστήματος μετά το στραπάτσο της συνέλευσης της ΕΠΟ και την οριακή έγκριση του απολογισμού της διοίκησης Γκιρτζίκη με ψήφους 88-82. Συνεχίζουν την προσπάθεια να προσφέρουν δεκανίκι στο διεφθαρμένο κατεστημένο, συκοφαντώντας όποιον δεν είναι στο πλευρό τους.

Ο Δράκος στον «Πρωταθλητή» γράφει σήμερα για τον Παναιτωλικό, τον επενδυτή του Σφαέλο (ναι, έτσι γράφει!!!) και την υποδοχή που έχει κάθε χρόνο στο Αγρίνιο η αγαπημένη του ομάδα, ο Ολυμπιακός. Τόσο πολύ πονάει η ξεκάθαρη στάση του Παναιτωλικού, που αρνείται πεισματικά να ανεβεί σε άρματα όλα αυτά τα χρόνια, όποιο χρώμα και να έχουν, όποιος και να τα οδηγεί. Πονάει τόσο πολύ, που τους κάνει να μπερδεύουν τόσο πολύ τα πραγματικά γεγονότα, με φανταστικές καταστάσεις, κάνοντας το άσπρο – μαύρο.

Απολαύστε τι γράφει και γελάστε με την ψυχή σας:

Στο γκρουπ των εξυγιαντών εντάχθηκαν, εδώ και καιρό, η Ξάνθη, ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Παναιτωλικός. Κι εντάξει για τον Σφαέλο, τον επενδυτή από το Αγρίνιο, το ξέραμε από πέρσι και πρόπερσι. Το’ χαμέ… καταλάβει με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο. Κυρίως όμως από την… υποδοχή που είχε κάθε χρόνο στην πόλη του ο Ολυμπιακός. Οι άλλοι δύο είναι… new entry, δηλαδή …νέα είσοδος. Ο Πανόπουλος ήθελε να παίξει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σ’ αυτή την κίνηση των 12 ΠΑΕ (που με τίποτα δεν είναι τίποτα και θα το αντιληφθούν και οι ίδιοι στο άμεσο μέλλον) της Σούπερ Λίγκας. Του δόθηκε, αλλά είναι βέβαιο ότι δεν μπορεί να αποτελέσει την ηγετική μορφή που θα συνασπίσει ένα σημαντικό κομμάτι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μπορεί να ‘ναι από τους παλιότερους, αλλά και οι άλλοι πρόεδροι δεν είναι …κορόιδα να τον βάλουν μπροστά. Ο Σπανός, ας πούμε, του Ατρόμητου είναι κι αυτός παλιός στο ποδοσφαιρικό κουρμπέτι. 0 τρίτος της εξυγίανσης των …έξι (μαζί με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ) είναι ο Χριστοβασίλης του ΠΑΣ Γιάννινα. Όψιμος κι αυτός σύμμαχος μιας συμμαχίας για την ανατροπή της διοίκησης της ΕΠΟ η οποία δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμη, ιδιαίτερα αν το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ομοσπονδία, τον προσεχή Οκτώβριο, είναι… αρνητικό για όλους αυτούς.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ