Πως θα παίξει με ΑΕΚ

Οι 19 παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Χάβος του δίνουν αρκετές δυνατότητες επιλογής ενδεκάδας ανάλογα με το αγωνιστικό πλάνο που θέλει να εφαρμόσει στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την ΑΕΚ. Στις προπονήσεις της εβδομάδας έκανε πολλές δοκιμές και μόνο ο ίδιος γνωρίζει ποια πρόσωπα θα ρίξει στη μάχη.

Κάποιοι θεωρούνται σίγουροι στην ενδεκάδα. Ο Κυριακίδης στην εστία, ο Χαντάκιας με τον Ροντρίγκες στο κέντρο άμυνας, ο Πάουλο στη μεσαία γραμμή, ο Ντίας με τον Κλέσιο στα άκρα της επίθεσης.

Η απουσία του Μύγα απ’ τις περισσότερες προπονήσεις, έχρισε φαβορί για δεξιά τον Μαρινάκη. Με τον πρώτο στην αποστολή (ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε), ενδεχομένως μπαίνει δίλημμα για την τελική επιλογή. Αριστερά έχει προβάδισμα ο Τσοκάνης. Για αμυντικό χαφ, πέραν του Πάουλο, βάζουν υποψηφιότητα Μπεχαράνο – Μπράβο, καθώς ο Λόπες που ήταν πρώτη επιλογή στα φιλικά, έμεινε εκτός με πρόβλημα στον αχίλλειο. Δύο καλές επιλογές έχει και για “δεκάρι”, με Μάζουρεκ – Ρόσα να διεκδικούν τη θέση. Το ίδιο με τον φορ, όπου ο Μοράρ με τα στοιχεία που διαθέτει έχει προβάδισμα, σε σχέση με τον πιο “βαρύ” Μαρκόβσκι.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ