Ραντεβού στο γήπεδο!

Η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της ενημερώνει τον κόσμο ότι από Δευτέρα θα είναι ανοικτά τα γραφεία της στο γήπεδο για να εξυπηρετηθούν όσοι θέλουν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας και δεν είναι εξοικειωμένοι με ψηφιακές συναλλαγές:

Η ημέρα των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για την ομάδα μας πλησιάζει και οι φίλοι του Παναιτωλικού προετοιμάζονται να βρεθούν στο πλευρό της από τον πρώτο εντός έδρας αγώνα. Η αγορά εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται με αυξανόμενους ρυθμούς μέσα από την πλατφόρμα https://tickets.panetolikos.gr/

Στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων που δεν είναι εξοικειωμένοι με ψηφιακές συναλλαγές, το προσωπικό της ΠΑΕ Παναιτωλικός θα βρίσκεται την ερχόμενη εβδομάδα στα γραφεία της στο Γήπεδο Παναιτωλικού, προκειμένου να βοηθήσει όποιον επιθυμεί στην ολοκλήρωση της διαδικασίας αγοράς εισιτηρίου διαρκείας.

Τις εργάσιμες ημέρες, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9.00 το πρωί έως τις 7.00 το απόγευμα σας περιμένουμε στα γραφεία (είσοδος από τη Θύρα 1). Η πληρωμή γίνεται μόνο με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Η ομάδα σε χρειάζεται δίπλα της τη νέα αγωνιστική περίοδο να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σ’ αυτή την προσπάθεια να φτάσει ο Παναιτωλικός ακόμα πιο ψηλά, δεν περισσεύει κανείς! Ραντεβού στο γήπεδο…

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ