Σίγουρα 16 ίσως και 18

Η Super League καλείται στην αυριανή συνεδρίαση του Δ.Σ. να αποφασίσει για τον αριθμό των ομάδων της στη νέα σεζόν. Που μάλλον θα είναι οι 14 φετινές, συν τον πρωταθλητή της Super League 2 ΠΑΣ Γιάννινα, συν τον 2ο Απόλλωνα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει σίγουρη θέση. Με δεδομένο ότι δεν μπορούν να γίνουν οι (διπλοί) αγώνες μπαράζ Ξάνθη – Απόλλων Σμύρνης, οι δύο ομάδες θα παίξουν στη μεγάλη κατηγορία. Ταυτόχρονα δεν θα υποβιβαστεί ο Πανιώνιος για θα φτάσουμε στον (ζυγό) αριθμό των 16.

Υπάρχουν, όμως, δύο ομάδες που όταν διακόπηκε η Super League 2 είχαν ελπίδες να διεκδικήσουν τη 2η θέση και νιώθουν… αδικημένες. Τα Χανιά και ο Λεβαδειακός. Επειδή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο το δίκιο είναι πάνω απ’ όλα, υπάρχουν διεργασίες που ίσως οδηγήσουν στην άνοδο και αυτών των ομάδων.

Πρόσφατα ο Κρητικός υφυπουργός Αθλητισμού Λ. Αυγενάκης έδωσε την υπόσχεση στα Χανιά ότι “δεν θα αδικηθούν”, ενώ και μεγάλες ομάδες έχουν λόγους να βοηθήσουν στην άνοδο ομάδων της δικής τους επιρροής.

Τις τελευταίες μέρες έχουν ενταθεί οι παρασκηνιακές συζητήσεις ενόψει της αυριανής απόφασης, που -όποια κι αν είναι- πρέπει να επικυρωθεί στη συνέχεια από την ΕΠΟ.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ