«Σε 30 ημέρες από όταν πάρουμε την άδεια»

Κατά την διάρκεια της σημερινής εκδήλωσης, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας Χρήστος Στούμπος, παρουσίασε τα έργα που θα γίνουν στο γήπεδο της ομάδας και κυρίως στο πέταλο, που πλέον αλλάζει μορφή προς το καλύτερο. «Όταν ο Φώτης Κωστούλας αναλάμβανε το καλοκαίρι του 2005 τα ηνία του Παναιτωλικού, γνωρίζεται όλοι σας την κατάσταση που υπήρχε. Και στην ίδια την ομάδα και στις εγκαταστάσεις της. Δεν χρειάστηκε να φτάσουμε στο σήμερα για να αλλάξουν τα δεδομένα. Όλα άλλαξαν σε χρόνο ρεκόρ. Μόλις τρεις μήνες μετά, το γήπεδο – ερείπιο, με την ανακαίνισή του, έγινε αξιοθέατο για την πόλη. Ούτε σ’ αυτό επαναπαύθηκε. Σε κάθε ανάγκη που προέκυπτε (κυρίως από την αγωνιστική άνοδο της ομάδας), ανταποκρίνονταν με το παραπάνω. Ακόμα και τα τελευταία χρόνια, που όσοι το ζουν ή το βλέπουν τηλεοπτικά το χαρακτηρίζουν «το πιο σύγχρονο επαρχιακό γήπεδο» δεν σταματάει να το βελτιώνει. Με χρήματα από την τσέπη του… Με την άνοδο της ομάδας στη Super League το καλοκαίρι του 2011 το γήπεδο (εκτός των άλλων σημαντικών παρεμβάσεων) απέκτησε πέταλο. Αλλά έμεινε μια εκκρεμότητα: Το σκέπαστρο. Είναι γνωστό σε όλους γιατί παραμένει ημιτελές. Επειδή ο πρόεδρος δεν συνηθίζει να αφήνει εκκρεμότητες, η ιδέα τοποθέτησης του σκέπαστρου επανήλθε πριν λίγους μήνες. Και η Τεχνική εταιρία του Παναγιώτη Καψάλη, τρέχει από υπηρεσία σε υπηρεσία, από επιτροπή σε επιτροπή, για να ξεπεραστούν όλες οι δυσκολίες και στις αρχές του φθινοπώρου το πέταλο να έχει σκέπαστρο και πολλούς φιλάθλους που θα απολαμβάνουν από εκεί τους αγώνες της ομάδας. Δείτε τις μακέτες του έργου, με το οποίο το γήπεδό μας θα γίνει ακόμα πιο λειτουργικό και όμορφο», είπε σχετικά.

Μετά τον λόγο πήρε ο Παναγιώτης Καψάλης. «Πριν από μήνες πήρα εντολή από τον Φώτη Κωστούλα να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε το 2011. Από τότε έχουν αλλάξει πολλά και κυρίως ο τρόπος έκδοσης αδειών. Μέσα στον Ιούλιο θα έχουμε καταθέσει τα έγγραφα και υπολογίζω πως τέλος Αυγούστου θα έχουμε πάρει τη πολυπόθητη άδεια. Αν πάνε όλα καλά αρχές Σεπτεμβρίου θα έχουμε ξεκινήσει τις εργασίες. Μόλις τη πάρουμε υπολογίζουμε πως σε περίπου 30 ημέρες θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα. Δεν θα χρειαστεί να κλείσει το πέταλο, αλλά ακόμη και αν συμβεί αυτό θα γίνει τμηματικά», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Κλείνοντας στον Φώτη Κωστούλα έδειξαν μία μακέτα για το πώς θα είναι το γήπεδο αν «τρέξει» και η μικρή εξέδρα. «Δεν καλύπτει από τη βροχή», σχολίασε με χιούμορ ο πρόεδρος, που ευχαρίστησε για την έκπληξη και είπε στον Παναγιώτη Καψάλη. «Αν το κάνεις αυτό, θα σου βάλουμε μία μακέτα με το όνομά σου»!

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ