Σε 364 μέρες άλλαξαν όλα…

Πέρσι σαν σήμερα (20/1/21) ο Παναιτωλικός υποδέχονταν τον Ολυμπιακό σε αγώνα κυπέλλου στο Αγρίνιο και οι κόκκινοι επικράτησαν με 3-0. Με το ίδιο σκορ νίκησαν λίγες μέρες μετά στην έδρα τους. Χθες (19/1/22) οι δύο ομάδες βρέθηκαν ξανά αντίπαλες. Στο ίδιο γήπεδο, για την ίδια διοργάνωση. Ο Παναιτωλικός νίκησε 2-1.

Στις 364 ημέρες που μεσολάβησαν άλλαξαν τόσα πολλά στην ομάδα του Αγρινίου και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη επί του Ολυμπιακού. Δεν τον είχε κερδίσει ποτέ από το 1926, σε πρωτάθλημα, κύπελλο ή φιλικό. Το έκανε χθες!

Λίγες μέρες μετά την (επίσης ιστορική) νίκη στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ, ο Παναιτωλικός προσθέτει μια ακόμα τεράστια επιτυχία και αναγκάζει όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα να ασχολείται μαζί του.

Δεν λύγισε από τους σοβαρούς τραυματισμούς που έχουν αφήσει εκτός δράσης κορυφαίους παίκτες του (Ντίας, Βαρόνε, Λιάβας) για μήνες. Ούτε από τον κορωνοϊό που ήρθε μαζί με το 2022. Τα ξεπέρασε, έμεινε όρθιος και μέσα σε τέσσερις ημέρες κερδίζει με ανατροπή ΑΕΚ και Ολυμπιακό!!!

Η ψυχολογία που δίνουν τέτοιες νίκες και η αυτοπεποίθηση που δημιουργούν, είναι πολύ σημαντικά όπλα για τη συνέχεια. Σε συνδυασμό με τις δεδομένες αγωνιστικές δυνατότητες που έχει ο φετινός Παναιτωλικός. Οπότε, φαίνεται ότι τα καλύτερα είναι μπροστά.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ