«Σημαντική και μεγάλη νίκη»

Μόνο καλά λόγια για τους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού είχε να πει ο Μιχάλης Χάβος μετά την λήξη της σημερινής αναμέτρησης των Χανίων. Οπου τα «καναρίνια» κέρδισαν εύκολα τον Πλατανιά με 3-0. «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί πέτυχαν μία σημαντική και μεγάλη νίκη. Μετά από μια τρομερή προσπάθεια που κάναμε στο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό μιλώντας όλη την εβδομάδα, συζητήσαμε, δουλέψαμε καλά για το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Ξέρουμε ότι μέσα στην έδρα του είναι μια καλή ομάδα. Ηταν ένα κομβικό παιχνίδι όσον αφορά επειδή έγινε μετά από μια μεγάλη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό και θέλαμε να έχει και συνέχεια. Θεωρώ ότι ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς στο σκορ, αλλά από εκεί και πέρα χάσαμε κάποια μέτρα είναι η αλήθεια στο γήπεδο. Η αντίπαλη ομάδα μας πίεσε και δεν ήμασταν τόσο καλοί αμυντικά, όπως θέλω εγώ. Το δεύτερο είναι ότι χάναμε τη μπάλα πολύ εύκολα στο μεσαίο τρίτο. Θεωρώ ότι με το δεύτερο γκολ που βάλαμε τα πράγματα έγιναν, σίγουρα, καλύτερα για μας και με τις λύσεις που βρήκαμε, συζητώντας με τα παιδιά στο ημίχρονο, νομίζω ότι στο δεύτερο μέρος φαινόταν ότι ήμασταν πολύ πιο καλοί απ’ ό,τι στο πρώτο. Μετά την αποβολή του αντίπαλου παίκτη τα πράγματα έγιναν πολύ πιο εύκολα για μας. Όπως το είχαμε σχεδιάσει, στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα ήταν αυτή που θέλω να είναι. Θέλω και πάλι να πω μπράβο και συγχαρητήρια στα παιδιά γι’ αυτή τη νίκη. Νομίζω ότι στη συγκεκριμένη στιγμή θα μας κάνει καλό η διακοπή, να πάρουν τα παιδιά κάποιες ανάσες γιατί έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια. Μετά από έξι παιχνίδια πρωταθλήματος, τα τέσσερα ήταν έξω, συν ένα Κυπέλλου, που κι αυτό ήταν εκτός έδρας. Να ευχηθώ τα καλύτερα στον Πλατανιά και στον κ. Παράσχο, τον οποίο σέβομαι κι αγαπώ απεριόριστα», είπε αρχικά.

Μετά ρωτήθηκε αν περίμενε πως θα κέρδιζε εύκολα ο Παναιτωλικός. «Εύκολο στο ποδόσφαιρο δεν είναι τίποτα. Εύκολο το κάνουν οι παίκτες και η ομάδα. Όταν έχεις να παίξεις παιχνίδι εκτός έδρας, πρέπει να δείξεις σεβασμό με οποιονδήποτε κι αν παίζεις. Πρέπει να τρέξεις, να είσαι πειθαρχημένος. Γίνεται εύκολα όταν νικάς και φαίνεται απ’ το σκορ. Τίποτα σήμερα στο ποδόσφαιρο δεν έρχεται τυχαία και δεν είναι εύκολο χωρίς δουλειά κι εμάς το όπλο μας είναι η δουλειά».

Κλείνοντας του ζητήθηκε ένα σχόλιο για την αποβολή του Πλιάτσικα. «Δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα και δεν μπορώ να πάρω θέση. Δεν ξέρω».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ