Στα 91 χρόνια… Ευρώπη!

Δηλώνοντας συγκινημένος, ο πρόεδρος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας, τόνισε πως η ομάδα θα συνεχίσει να παλεύει χωρίς να σκύβει το κεφάλι, έκανε λόγο για συνεργάτες-διαμάντια και παίκτες που δίνουν και την ψυχή τους, ενώ δεν έκρυψε το Ευρωπαϊκό όνειρο!

«Μακάρι να είμαστε και στα 1000 χρόνια εδώ. Όχι εμείς φυσικά αλλά άλλοι Παναιτωλικοί» τόνισε αρχικά ο διοικητικός ηγέτης των «καναρινιών» και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ μακάρι να είμαι για χρόνια στην ομάδα. Θα παλευω για να κάνω όλο και μεγαλύτερο τον Παναιτωλικό. Δυσκολίες πολλές υπάρχουν. Δυσκολευόμαστε. Δεν ευθυνόμαστε εμείς σαν ομάδα, φίλαθλοι κι άνθρωποι του Παναιτωλικού. Οφείλεται σε λόγους εκτός δικαιοδοσίας μας.

Δεν μπορούμε να τους ελέγξουμε, αλλά θα το παλέψουμε όσο μπορούμε. Οι στόχοι μας είναι για πιο ψηλά. Κάποτε πρέπει να δούμε τον Παναιτωλικό και στην Ευρώπη. Ο Παναιτωλικός έχει εργαζόμενους διαμάντια για τον σύλλογο μας και το ποδόσφαιρο. ‘Εχει παίκτες που δίνουν και την ψυχή τους για την ομάδα.

Έχουμε την οικονομική ευρωστία για να μην μπούμε σε παιχνίδια που δεν παίζουμε. Ο τόπος μας έχει περηφάνια.

Δεν σκύβουμε δεν πάμε με κανέναν. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τον Παναιτωλικό εκεί που πρέπει! Μακάρι να τελειώσει καλά το πρωτάθλημα γιατί στον ουρανό μαζεύονται σύννεφα που δεν μπορούμε εμείς να ελέγξουμε. Να βρούμε δύναμη και να δούμε την νέα χρονιά πιο ψηλά τον Παναιτωλικό».

Να τονιστεί ότι στην γιορτή δεν έδωσε το παρών ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης και την Ομοσπονδία εκπρόσωπησε ο αντιπρόεδρος, Βαγγέλης Μαζαράκης.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ